Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle öyle ama moratayı çekersin Mertens rolünü de oynatırsın yeri gelir 10 numaraya da atarsın İspanyol genlerinden gelen bişey heriflerde acayip bir tek pas kabiliyeti varMorata komple bi forvet. Her şeyden var adamda. Icardi gibi bi bitirici değil şimdi biz onu hep örnek aldığımız için haliyle çıta Icardi oluyor ama yanlış. Icardi gibi bitiren zaten dünyada bir iki adam var.
Yani Morata adamdır.
AhahahahahhahaBen dedim kendi başlığında. Bir ara izlediğim maçlarda çok kazma gibi geliyordu dedim. Aynı kazmalığı bats için de söylemiştim. O pozisyon nasıl kaçar dediğim çok pozisyonu oldu. Ancak bu yaz da bayağı beğendim Avrupa şampiyonasında. İnşallah burada çok başarılı olur. Osimhen ile iyi ikili olurlar gibi geliyor bana. Tek forvet oynayacak olsa daha farklı yorum yapabilirdim.

Fena olur benceMorata icardi iyi olur mu seneye
Vallahi kafası başka yerlere kaymaz futbol için çabalarsa ligi bitirir.Morata görünenden çok daha faydalı olacak kazma filan deniyor da mücadelesiyle oyun inanılmaz rahatlayacak diye hissediyorum.
Burada batstan acil çıkılmalı ama evladiyelik malımız oldu gibi duruyorİcardi 6
Osi 6
Morata 6
Bats 4
Vay be
O.b. ümraniyesporu 1 farkla yenmeye çalışacak diye ödeyeceğimiz maaşlara bak
Osimhen icardiden dahada iyi olabilirMorata icardi iyi olur mu seneye
İsmi geçmeyen bi Nathan Ake, Saliba, Bastoni falan kaldı.Alexsandro Şuan düşünülüyor mu bşlmiyom ama sanki ismi geçti gibi hatırlıyorum bu dönem
okan buruga sallamanı yasaklıyorum dostumİcardi 6
Osi 6
Morata 6
Bats 4
Vay be
O.b. ümraniyesporu 1 farkla yenmeye çalışacak diye ödeyeceğimiz maaşlara bak
Bitiriciliği iyi değil denebilir de kazma denemez bence çünkü bağlantı oyunu ve tekniği iyi. Şuayip'in ayak tekniği bildiğin kazma, paslar hep hatalıBen dedim kendi başlığında. Bir ara izlediğim maçlarda çok kazma gibi geliyordu dedim. Aynı kazmalığı bats için de söylemiştim. O pozisyon nasıl kaçar dediğim çok pozisyonu oldu. Ancak bu yaz da bayağı beğendim Avrupa şampiyonasında. İnşallah burada çok başarılı olur. Osimhen ile iyi ikili olurlar gibi geliyor bana. Tek forvet oynayacak olsa daha farklı yorum yapabilirdim.
Sağlam para gömeceksek alexsandroya yada pavlovice basalım derim pavlovic gelmek istemiyor Aleksandroya basarım sert stoperİsmi geçmeyen bi Nathan Ake, Saliba, Bastoni falan kaldı.
Nelsson gider herhalde değil mi? Haberde çıkmadı ama kadroya da alınmadı?AL listesine sayılı gün kaldı, er ya da geç belli olacak bakalım kim geliyor kalıyor.
Icardi sene sonu futbolu bırakabilir heis.Morata icardi iyi olur mu seneye
Nelsson kalsın sağ sol kanat lemina alınsınNelsson gider herhalde değil mi? Haberde çıkmadı ama kadroya da alınmadı?
Icardi bidaha dönebilecekmi bu sakatliktan sonra bu yastan sonra birde. Büyük basari olur.Morata icardi iyi olur mu seneye
Şimdi kazma gol kaçıran adam demekse yanlış o manada mı kullanıyorsun bilmiyorum ama. Gol kaçar herkes kaçırır, ama bazı adamın ayağı tahta gibidir top ayağına yakışmaz, bana göre kazma odur.Ben dedim kendi başlığında. Bir ara izlediğim maçlarda çok kazma gibi geliyordu dedim. Aynı kazmalığı bats için de söylemiştim. O pozisyon nasıl kaçar dediğim çok pozisyonu oldu. Ancak bu yaz da bayağı beğendim Avrupa şampiyonasında. İnşallah burada çok başarılı olur. Osimhen ile iyi ikili olurlar gibi geliyor bana. Tek forvet oynayacak olsa daha farklı yorum yapabilirdim.
Gıcık oluyorum olm sana ne selam verecem...Ahahahahahhaha
Üstat hoşgeldin insan bi selam verir![]()
Stoper mutlaka alınmalı yoksa çok pişman oluruz. 1 tane kanat bek yeter. Sallai ve jelert de yedek olurAma işte onlar da kaleye gidemiyor ya, gitseler orta açamıyor. Bize acilinden 3lüde oynayacaj sağ sol kanat ve lemina lazım. Nelsson kalsın, sene sonu yapılır artık stoper değişimi