Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.908
- 8.587
- 2.068
Eğriye eğri doğruya doğru. Osim sakatlasa bittik diyorduk, Morata transferinde emeği geçen herkese teşşekürler. Makül maliyet, üst düzey isim, Galatasarayımıza yakışır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rfs maçında girsek yine aynısı olacaktı yb diye bakma olayaZaten seninle iddiaya girdik diye oldu o maç öyle. Ajax maçına kadar mağlubiyet yoktu ortada. Artık yenilelim diye nasıl dua ettiysen...![]()
10 milyon verip bonservisini alsak; 10 milyon + 21 milyon (3.5 senelik maaşı) = 31 milyonBen de Morata'yı istiyom ve sevindim aldığımıza
Bence de bitik değilse ya da salmazsa 2028'e kadar katkı alırız
Fakat yine de tuzlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Hepimiz totalde 8-10m gibi bir bonservise alabileceğimizi düşünüyoduk
Fakat almak istediğimizde 14-15m verecez gibi görünüyor
Icardi'den bile pahalı yani Icardi'den yaşlı bir de
İnşallah alırız 3 puanındiaye yarın yokmus
aldık macı
Bizde merkez OS oynar; çok sevdiğim Torreira, mevcut haliyle çoğunlukla yedek kalır. Pek inanasım gelmiyor gerçi de...Çok iyi topçu
Mt da kanat bile oynuyo bayern de bek
beşiktaş lemina transferını yalanladı öglen twitterdanlemina rashica gedson transferine dönerse, o koltugu biraksinlar. jkde bizim topcularin performansini gördükce deliriyorum!!
Fener son 3 maçını da yenik duruma düşüp 3-2 kazandı aleni şike..
Yine olabilir1 - 2 milyon kâr etmek için son günü bekliyoruz.
Fener maçına kadar puan farkı 8 olsaydı çok rahat olacaktık.
hepsinden uzak dur boşuna sinirini bozma. beyaz futbol günleri yıllar öncesinde kaldı.ermani izlerdim oda sacma sapan bi kanala gitti. piyasa bunlara kaldi dijital disinda.
Bu sakatlıklarda üst bacağın gücü önemli, ümitte üst bacak oldu olası güçlüydüOnu bilemeyiz yav önemli olan diğer bağlar ve bacak kaslarının gücü
bizde cöptü zaten pas atmasini beceremiyordu, simdi salya dökmeye gerek yok.angelino fln yazmayın
bu adam rakip kontraya cıkarken stopere yaklasıp bölgesini boşaltıyordu