- 9 Ağustos 2011
- 59.456
- 34.150
- 3.408
bu nası teklif ya kutucuya 6 verdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb'in savunma hattını komple değiştirme işine ne diyorsun?
ilk maçın günahı olmaz ama skriniar'ı iyiki de almamışız sanki.
bu arada nelsson da keşke kalsaydı yaw. :/
fb'in savunma hattını komple değiştirme işine ne diyorsun?
ilk maçın günahı olmaz ama skriniar'ı iyiki de almamışız sanki.
bu arada nelsson da keşke kalsaydı yaw. :/
kaan + metehanı rotasyon gibi düşünecek heraldeStoper alacaksak bile Nelsson'u göndermek salaklık. 3'lü oynayacağız, 3 stoperimiz var
transfer-davinson-abdülkerim-kaan-metehanStoper alacaksak bile Nelsson'u göndermek salaklık. 3'lü oynayacağız, 3 stoperimiz var
Berkan dinamik adam - gayretine laf edilmez ama stoper olarak kafasında yerleştiremiyor bence.transfer-davinson-abdülkerim-kaan-metehan
bence de yetersiz
hatta berkan sol stoper olarak metehandan daha önde bence
lemina gelirse onu da kullanırız geride rahat rahat
3 stoper oynarken orta saha yahut bek bile koyulabilir ya küçük takımlarla olan maçlarda geriye, berkan oynayabilir bence o yüzdenBerkan dinamik adam - gayretine laf edilmez ama stoper olarak kafasında yerleştiremiyor bence.
ajax maçındaki işler biraz onu gösterdi - ligde idare ediyor etmesine de... daha çok Tor rotasyonu ya da oyun tutmada torreira yanına alınabilecek adam yedek hamlesi olarak.
nasıl yapar bilmiyorum ama taç çizgisine kaçılmaması lazım bizim oyunda , kanat beklerin hafif içe gelip işler de yapması gerekiyor. o olmayınca sadece Sara'ya bağımlıyız.
Lemina - Tor - Sara şeklinde 3lemek lazım ortasahayı rahatlamamız için bence ama ne formülde yapar bunu göreceğiz.
Peters solda da oynuyormuş. Tercih sebebi olur.Bugün Kyle Walker ya da Tchatchoua'dan biri ile ilgili haber alırız diye düşünüyorum.
Kyle Walker gelmek isterse onu tercih edecekler gibi sanki.
Berkan gayretli ama yetenekleri sınırlı ne yazıkki. Tek emin olduğum elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştığı. Ligde rotasyonda rahat kullanılır.Berkan dinamik adam - gayretine laf edilmez ama stoper olarak kafasında yerleştiremiyor bence.
ajax maçındaki işler biraz onu gösterdi - ligde idare ediyor etmesine de... daha çok Tor rotasyonu ya da oyun tutmada torreira yanına alınabilecek adam yedek hamlesi olarak.
nasıl yapar bilmiyorum ama taç çizgisine kaçılmaması lazım bizim oyunda , kanat beklerin hafif içe gelip işler de yapması gerekiyor. o olmayınca sadece Sara'ya bağımlıyız.
Lemina - Tor - Sara şeklinde 3lemek lazım ortasahayı rahatlamamız için bence ama ne formülde yapar bunu göreceğiz.
avrupada da rotasyonda kullanırsın ama sonuç alıp oyunu tutman gerektiğinde (gerçi topun değerini çok bilmior ama kalas ayağı yok en azından).Berkan gayretli ama yetenekleri sınırlı ne yazıkki. Tek emin olduğum elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştığı. Ligde rotasyonda rahat kullanılır.
adamı bedavaya veriyoruz
haberlerine bakmadım - nelsson için mi bu dediğin ? öyleyse ne şartta gidiyormuş ki ?