Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb'in savunma hattını komple değiştirme işine ne diyorsun?

ilk maçın günahı olmaz ama skriniar'ı iyiki de almamışız sanki.

bu arada nelsson da keşke kalsaydı yaw. :/

ben beğenmedim bu arada - bide mal gibi levent mercanı sol stoper (lol) koyarak 3 bilinmezi sürdü sahaya.

Carlos tam bi kalasmış - cüsseli eyv ama yerini boşaltıyor.

Skriniar karaktersizmiş - tam layık olduğu formayı giyiyor, uzun topları iyi ama o maliyetlere bence iyi değiller.

adaptasyon diye ligi bırakacak iş bence o (normal şartlarda)

fb'in savunma hattını komple değiştirme işine ne diyorsun?

ilk maçın günahı olmaz ama skriniar'ı iyiki de almamışız sanki.

bu arada nelsson da keşke kalsaydı yaw. :/

Maximin'i gönderip yerine 4 tane stoper ve bek almalarını tercih ederim. Hatta daha fazla bek ve stoperle doldurup zarar etsinler. Bizde de var bu hastalık.

transfer-davinson-abdülkerim-kaan-metehan

bence de yetersiz

hatta berkan sol stoper olarak metehandan daha önde bence

lemina gelirse onu da kullanırız geride rahat rahat
Berkan dinamik adam - gayretine laf edilmez ama stoper olarak kafasında yerleştiremiyor bence.

ajax maçındaki işler biraz onu gösterdi - ligde idare ediyor etmesine de... daha çok Tor rotasyonu ya da oyun tutmada torreira yanına alınabilecek adam yedek hamlesi olarak.

nasıl yapar bilmiyorum ama taç çizgisine kaçılmaması lazım bizim oyunda , kanat beklerin hafif içe gelip işler de yapması gerekiyor. o olmayınca sadece Sara'ya bağımlıyız.

Lemina - Tor - Sara şeklinde 3lemek lazım ortasahayı rahatlamamız için bence ama ne formülde yapar bunu göreceğiz.

Kadromuz o kadar dar ki bir çok mevkide eksiğimiz var. Sakatlıklar can sıkıyor.

Berkan dinamik adam - gayretine laf edilmez ama stoper olarak kafasında yerleştiremiyor bence.

ajax maçındaki işler biraz onu gösterdi - ligde idare ediyor etmesine de... daha çok Tor rotasyonu ya da oyun tutmada torreira yanına alınabilecek adam yedek hamlesi olarak.

nasıl yapar bilmiyorum ama taç çizgisine kaçılmaması lazım bizim oyunda , kanat beklerin hafif içe gelip işler de yapması gerekiyor. o olmayınca sadece Sara'ya bağımlıyız.

Lemina - Tor - Sara şeklinde 3lemek lazım ortasahayı rahatlamamız için bence ama ne formülde yapar bunu göreceğiz.
3 stoper oynarken orta saha yahut bek bile koyulabilir ya küçük takımlarla olan maçlarda geriye, berkan oynayabilir bence o yüzden

elde ki stoperi de göndermişiz adamı küstürdükten sonra hayır gelmez o da haklı.
tam komedi filmiyiz

Berkan gayretli ama yetenekleri sınırlı ne yazıkki. Tek emin olduğum elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştığı. Ligde rotasyonda rahat kullanılır.

Berkan gayretli ama yetenekleri sınırlı ne yazıkki. Tek emin olduğum elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştığı. Ligde rotasyonda rahat kullanılır.
avrupada da rotasyonda kullanırsın ama sonuç alıp oyunu tutman gerektiğinde (gerçi topun değerini çok bilmior ama kalas ayağı yok en azından).

şahsen daha çok gelişim göstermeliydi bu zamana kadar ama dediğin gibi gayretine laf etmek haksızlık olur.

Bu beceriksizler kulubu batirmadan derhal istifa ettirilmeliler

Demek Roma Nelsson’u kiralamış. Angelino’dan sonra Nelsson ile de göstersinler oyuncudan nasıl verim alınırmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt