Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her topcuyu degersizlestirip kovalim,aynen,brawo..

okan beye dünyalari da alsan yetmiyo,6 ay evvel gelen 10 milyonluk bek yok hükmünde

diger bek hastaneden cikmiyo

gecen sene ifb yi yarista turan suayi nefretlik topcu konumuna geldi

arma icin kafa gözü yaran,cesuryürek nelson icin 20 leri begenmezken simdi kuruyemis parasina gönderdik

buyuk bi rezillik,gaflet ve delalet icindeyiz

Jackson T. - 9 milyon euro
Bijol - 15 milyon euro
Lemina - 3 milyon euro
Soule - opsiyonlu kiralik

Demek Reddit'te okudugum bazi yorumlar dogru bir analiz olmus. Gecelim ya zaten 1.70 boyunda bek gorunce kulaklarimin arkasi kasinmaya basliyor, oyle herkes bir Dani Alves veya Carvajal degil bu dunyada.
Aga reddit de ne yaziyor bilmiyorum da senelerdir karsima cikiyor herif de iste Tr liginde is yapar mi yapar da avrupa hedefi olan bir takimin sag beki olmamali.

Ustune bir de 27 yasinda bence hic bir perspektifi yok bu transferin. Gideceksin 10+ vereceksin adama cope gitmis para olucak I think.

Benim anlamadığım 11e jelert alındı sağ kanat sağ bek oynatıyor yine oynatmıyor.Eee bu çocuk zaten yedeğe düştüğü zaman fizik olarak hepten bitecek oyuncunun değeri oldu sana 3-4 şimdi yine bek arıyor okan bey ne istiyor derdi ne?

Şimdi, biz üçlü oynayacaksak neden Nelsson'u gönderdik? Dörtlüde de lazımdı o ayrı konu ama 3'lüde süpürücü olarak müthiş iş yapabilirdi. Zaten sayısal anlamda eksiktik. Rakibin stoper hattını komple güçlendirdi. Sen olanı da zorunlu opsiyon koymadan yolluyorsun.

Okan buruk'un çok isteyip takıma kazandırdığı angelino ve şuayip'in 6 ayda tekme yiyecek konuma gelmesi hocanın transfer işinden pek de anlamadığı tezini destekler nitelikte malesef

Şimdilik bir şey demiyorum ama alacakları Stoper Nelson'dan kötü olursa yönetime de hocaya da çok güzel laflar hazırladım. Transfer dönemi bitene kadar şimdilik susuyorum...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az sürede kaç tane maç çözdü hangi istatistik?

Şu an leş oğlu leş de benim dediğim bu adam çok kısa sürede nasıl bu noktaya geldi getirildi

Seferovic gelsin,yok gitsin
Bakambu gelsin,yok gitsin
Vinicius gelsin,yok gitsin
Batshuayi gelsin,yok gitsin

Bunun sonu yok

İcardi ilk sene sonu yokuş aşağı gitti
Osi iki maç oynadı sonra digneye döndü
Morata bakalım kaç haftaya bitirilecek

Yok gördüğün gibi

1000007347.webp

allah kazimcan geri geliyoooooor, cok bekledik cok bekledik.

istifada bir hizmettir!

Şu an Bats'a ihtiyaç yok ki.

Morata
Osimhen
Kutucu

ve kanat rotasyonu güçlenirse gerekirse Barış dahi orada oynuyor/ oynadı. Mertens de her durumda 2. forvet profili olarak var zaten.

Bats'ın performansı olsa anlayacağım ama adam sahada yürüyor. Önüne gelen topu da dikiyor tribüne.

İcardi'den bağımsız bu bölgeye yeni takviye şart değil.

Sadece Avrupa için biraz elimizi güçsüzleştirir o da belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt