Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.651
- 91.814
- 5.093
Tayyar AkyemişGercek adin sergen mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tayyar AkyemişGercek adin sergen mi?
Mertens iyiyse bu kadar fbye çaksın 24 şubatta da görelimYa adam daha geçen sene Barış ile şampiyon yapmış seni 2. yarı oynadığı oyunla.
Bu sene o olmasa Avrupa'da yazı ile 4-5 puan ile rezil olurduk. Asist kralı oldu adam.
40 maçın 40'ında da oynatacak kadar kötü futbolcuysa Bats ya da mevkisine transfer yapılmamışsa bu onun suçu değil.
Bir de şimdi Bats'dan İsmail daha iyi verim aldıcılar gelir.
Alır tabi kadayıf oyunu oynatıp hakem şikesi ile 3-0 olan maçlarda oynatma lüksümüz olmadı hiç bizim Bats'ı.
Ya da 90. dakika penaltı attıracak hakem kararı da.
Olmayan oyun kurulum şablonu onun sebebi. Orta sahan ile stoperlerin arası 50 metre fark olursa öyle olur. Elimizde 2 tane baskıdan top çıkarabilen stoperimiz var da ne oluyor. Aldıkları topu forvete uzun şişiriyorlar. Bi üçgen kurayım vs yok. Bekler işe zaten zerre dahil olmuyor. Sorumlusu da hocadır. Böyle çağ dışı bir şey olamaz.Nelsson ne ikilide nede üçlüde iş yapmıyordu. Rakipler Nelsson'u çözmüştü ona baskı yapmayıp diğer oyuncuları tutuyorlardı.
Mertens iyiyse bu kadar fbye çaksın 24 şubatta da görelim
Ben mudryk baktım da dopingten cezalıymış. Trde olsa bişey olmaz abi yediği bişey dokunmuştur der üstünü kapatırlardıLafı fazla uzatmadan Chelsea ‘nin kapıyı aşındıralım, Disasi ve Felix paketi yapıp versinler işte
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
jüpiterin dediği olur boşverPolyana oluyorum dert,pesimist oluyorum dert.iki sergen olamaz karar verin artik
Bende diyom yedek kalsın yerine adam gelsin daha iyi abiİlk devre attı maçı da aldırdı Sara ile birlikte.
Her derbiyi kazandıracak adam Messi'ydi.
Ama merak etme o maç olmadı bu akşam ya da bir sonraki maç aldırır yine.
Adamı pestili çıkana kadar oynattık 1 maç dinlense Barış ile kendine gelecek.
Pesimist ol. ben yanındayımPolyana oluyorum dert,pesimist oluyorum dert.iki sergen olamaz karar verin artik
geçenlerde gezegenler aynı kadraja girmişti - çıplak gözle görülür halde olmuşlar.Polyana oluyorum dert,pesimist oluyorum dert.iki sergen olamaz karar verin artik
osimhen morata arkası felix yapabilsek ve arkadaki diğer 7 kişiye siz sadece kaleyi koruyun desek maçlar +18 kıvamına gelir tahminimLafı fazla uzatmadan Chelsea ‘nin kapıyı aşındıralım, Disasi ve Felix paketi yapıp versinler işte
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Müthis planlama örnegiBaşka takımlar önce oyuncu alıp sonra gönderiyor, biz takımı boşaltıp sonra almaya çalışıyoruz