Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguz Aydıni beğeniyorum artik,herifin ayağına top yakışıyor

Okan hocam Avrupa kadrosu için 3 oyuncu yazma kuralı saçma,daha fazla oyuncu yazılması lazım diyordu.Bu gidişle 3 oyuncuyu da yazdiramayacağız

Bats denen herif sahada ne vermiş de hesap soruyor.. Elini kolunu sallayıp yürüyen topcudan hayır gelmez.. 11 için şans da verildi bok gibi oynayıp pişman etti.. fener maçlarında sonradan girip kıçını yirtiyordu tüm sezon bizde 2-3 maçı kurtardı sonrası yatış..
Ama yok illa Okana laf sokulacak ya şu gamsizi bile savunacak duruma geliyorsunuz..

Sezonu kapatmış forvetini kadroda tutup sağlam tek yedek forvetini gönderen hoca bilin bakalım kim

Polis yokmu polissssssssss
Tüm forvetler yedek olduğunda 11'e yazamadığın, öndeyken as forveti dinlendirmek için bile olsa oyuna alamayacağın forvet hangisi? Tek meziyeti son dk karambol pozisyonu olan oyuncuya kontenjan ayırmanın bir esprisi yok maalesef.

Avrupa hedefimiz yoksa 16 kişilik kadro yeterli. Geniş kadro kurmanın ben iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bodrumspor, teknik direktör Volkan Demirel ile yollar ayrıldı. (İHA)

Okan Hoca'yı benim de eleştirdiğimi birkaç nokta var ama geldiği yeri, başarılarını silip yorum yapmayı bıraksak güzel olur. Çünkü anlamsız oluyor.

Rize, Akhisar, Başakşehir performansları da var. Kim devamlı olarak aldığı takımları daha yükseğe taşıyabildi. Olayı sadece kadro üzerinden yorumlamak biraz basite kaçmak oluyor. Evet oyuncu değiştirmediği için kaybettiğimiz puanlar/maçlar oldu ama tam tersi kazandığımız da oldu.

İnat ettiği bazı hatalarını değiştirdiğinde elit seviyeye çıkacaktır zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt