- 2 Temmuz 2011
- 138.460
- 59.086
- 5.488
3-1 den maç veren benim,hataya duzinelerce gol kaçıran benim,malmo macinda metehani sahaya süren yine benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-1 den maç veren benim,hataya duzinelerce gol kaçıran benim,malmo macinda metehani sahaya süren yine benim
Reis bence sen boş yapmışsın.Mertens olmasa 10 puan eksiktin şu an.
Boş yorumları keselim.
Orkun kimSamet'le yıldızım pek barışmaz ama şom ağızlılığını görmedim. Şu sıralar radarımda Orkun war. Jk maçında dediği tutmuştu diye salmıştım ama sabrımı zorluyor.
Dünkü ifb maçını o mu çevirttirdi yoksaSamet'le yıldızım pek barışmaz ama şom ağızlılığını görmedim. Şu sıralar radarımda Orkun war. Jk maçında dediği tutmuştu diye salmıştım ama sabrımı zorluyor.
Tüm forvetler yedek olduğunda 11'e yazamadığın, öndeyken as forveti dinlendirmek için bile olsa oyuna alamayacağın forvet hangisi? Tek meziyeti son dk karambol pozisyonu olan oyuncuya kontenjan ayırmanın bir esprisi yok maalesef.Sezonu kapatmış forvetini kadroda tutup sağlam tek yedek forvetini gönderen hoca bilin bakalım kim
Polis yokmu polissssssssss
Haberim yok. Haberim olmayan bir şeyle ilgili yorum yapmayayım.Tamamci denize noldu yav sen bilirsin
yenecek miyiz bir şey söyleBats'ı ileride yollamaya bir daha fırsatımız olmayabilir yokuş aşağı gideceği ortada.
Jelert'i 11'lere yazan birine rastlarsan odurOrkun kim
Her fb maçına puan kaybedecekler yazıyor. Diye diye lig bitti tık yokDünkü ifb maçını o mu çevirttirdi yoksa