Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet transferiiii!! 🤣

Özgür Sancar: "Galatasaray, forvette oynayan Erik Botheim için Malmö ile temas kurdu."
giphy.gif

ben bugün bitecek transfer beklemiyorum . Tbaii A takımıyla görüşürüz onlar X oyuncu alırlarsa bzie diğerini verirler gibi işleribeklemiyorsak.

avrupada bu gece kapanır , düşmüş fyat beklentisine girer bizimkiler.

-----------------------Muslera---------------------------

--------------------------Sara-----------------------------

--Sallai----Mertens-----Kutucu-----Morata----Yunus--

----------Barış----------Osimhen------Botheim---------

------------------------İcardi (sekerek)-------------------

Buna doğru gidiyoruz.

Hilal taktiği ile Sallai-Yunus ve Barış-Botheim ile yükleneceğiz

Okan Hoca (gülerek)

Lemina'yı aldık sanki de böyle diyor.

mantık hatası var şu yazdıklarına zaten - sırf Morata mı ekleyeceğiz listeye mesela ziyech ve nelssonu çıkardık diyelim...Ysuuf demiride çıkarabilirsin isim yzmak için.

Morata + 2 tane trasnfer mi gelecek 2 güne o zaman mesela ..

Ben niye nevzat dindarın yazdıklarına kafa yürütüyorum ki...

Candas tolga en nesry cezali oldugu icin üzülmüş.fbnin bütün olayı tadic ve dzeko,üzülme candas kazanirlar

Morata'nin transferini sosyal medyadan ögrenen Hatipoglu kadar bilgisi vardir Nevzat'in, ciddiye alinacak bir kaynak degil son yillarda.

Lemina'yı aldık sanki de böyle diyor.

mantık hatası var şu yazdıklarına zaten - sırf Morata mı ekleyeceğiz listeye mesela ziyech ve nelssonu çıkardık diyelim...Ysuuf demiride çıkarabilirsin isim yzmak için.

Morata + 2 tane trasnfer mi gelecek 2 güne o zaman mesela ..

Ben niye nevzat dindarın yazdıklarına kafa yürütüyorum ki...
Isim cikarmak ekleme hakki doguruyor mu?
Benim bildigim gidisler önemsiz,sadece 3 kisi ekleyebiliyorsun

Okan'ın futbolcu hafızası karşılaştığı rakiplerle sınırlı. Botheim Ndiyashimiye ötesine pek geçemiyor gibi

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Değişik bir milletiz mesela şu bokeleyi bende anlam veremedim ama adamlar sallıyorum lyona satsa burada hepimiz bak işte adamlar buldu gelistirdi sattı deriz. Biraz açık olalim deriz bunu yani
Dediğin örnekler var da. Bokele bu örnek olmaz. Bokele isminin doğru olduğunu da düşünmüyorum açıkcası Taha Altıkardeş'e falan giderler Bokele yerine mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt