Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.617
- 3.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndour'da 10 milyona falan değil 5 milyon+ %50 pay maddesi ve geri satın alma ile gitmiş.
yauv yönetim napsın daha ne yapsın adamlar! tamam şu bıyıklıyı bende sevmiyorum onu ayrı tutuyorumda dursun napsın
teknik açıdan organizasyonsuzluğu görmüyormusunuz?!
böyle planlamamı olur
adamlar okandan hariç bir iş yapmıyorlar ki
okan kendi bilmiyor ne istediğini günlük hareket ediyor
Twitter'daki her saçmalığa inanmadığın günleri görebilecek miyiz.okan buruk takım planlaması örnekleri sunuyor
yaptıklarını alın derslerde okutun
neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum
utnmasa şimdi yollatmak isterokan sallaiyi de sene sonu şutlamaya çalışır
Jimnastikçiler tam gerizekalı yav şu herif, kelepir resmen.
Kira hakkın da vr zaten önünde vakit var, başarı gibi bir amacın yok. Adamlar kira limittini açmak istiyorlarsa da şu şartlardan daha iyisini teklif etseler alırlardı.
İtalya kendisi için bayağı iyi lig 2 sene takılsa 20 milyonları çok rahat görür
yusuf demirde var. yabanci sayiliyoreldeki bankolara bakalim:
1 muslera
2 sanchez
3 torreira
4 sara
5 mertens
6 osimhen
7 morata
gönderemedigin icin bunlara da mecbursun:
8 jakobs
9 sallai
eksik bölgeler:
10 stoper
11 sag bek
12 orta saha
13 kanat/10 numara
takimda kalip yedekten is yapmasi muhtemel;
14 batshuayi
4 saglam yabanci gelmedigi sürece kadro bir seye benzemiyor + olarak eren elmali'nin alinmasi lazim.
bu kadar transferi nasil yapacaklar merak ediyorum
kadronun icinden gectiler.
Daha kötüsü 4 ay önce kötürüm diye kostici almadı herifler gidip 8 milyona saplanan müzmin sakat var elimize.Madem trippier alacağız daha gencini niye yolladık yaw geçen sene?
dogru yolu bulduSana noldu la 180 derece dönüşün sebebi nedir ? Üyelik falan mı vaat edildi neler diyordun bana dursunu seviyorum diye
okan sallaiyi de sene sonu şutlamaya çalışır
Yusuf demiri de sutlayin yav yeter hic gözüm tutmadi zaten geldiginden beri bos topcu iyide barcelona ya transfer oldu hala onun ekmegini yiyo uzanelsson ziyech bats
yusuf demirde var. yabanci sayiliyor
500 bin euro kiralama bedeli + 1.5 milyon satın alma opsiyonluokan sallaiyi de sene sonu şutlamaya çalışır
Yazın 5 milyon euroya alabilirdik Paok'tan.Batshuayi yerine istemiştim.Paok 1 ayda ikna edip sözleşmesini yeniledi..![]()
Stefanos Tzimas - Spielerprofil 25/26
Stefanos Tzimas, 20, aus Griechenland ➤ Brighton & Hove Albion, seit 2024 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 20,00 Mio. € ➤ * 06.01.2006 in Thessaloniki , Griechenlandwww.transfermarkt.de
Nürnberg 18 milyonluk opsiyonu cekip, 25 + 2 milyona Brightone satti cocugu. Üstüne 10-15% pay eklemisler anlasmaya.
Ve Stuttgarta 18 yasindaki stoperlerini 9,5+2,5 milyona satmislar. Stuttgart'da 1,5 sene önce 3 milyona aldigi genc fransiz stoperi 15e Stade Rennaise satmis.