Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ndour'da 10 milyona falan değil 5 milyon+ %50 pay maddesi ve geri satın alma ile gitmiş.

Jimnastikçiler tam gerizekalı yav şu herif, kelepir resmen.
Kira hakkın da vr zaten önünde vakit var, başarı gibi bir amacın yok. Adamlar kira limittini açmak istiyorlarsa da şu şartlardan daha iyisini teklif etseler alırlardı.

İtalya kendisi için bayağı iyi lig 2 sene takılsa 20 milyonları çok rahat görür

ulan hani bizim 25 milyon euromuz vardı ? ne oldu o para kumarda mı yediniz karı kızla mı ezdiniz ne yaptınız

okan buruk takım planlaması örnekleri sunuyor

yaptıklarını alın derslerde okutun

neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum

yauv yönetim napsın daha ne yapsın adamlar! tamam şu bıyıklıyı bende sevmiyorum onu ayrı tutuyorumda dursun napsın

teknik açıdan organizasyonsuzluğu görmüyormusunuz?!

böyle planlamamı olur

adamlar okandan hariç bir iş yapmıyorlar ki

okan kendi bilmiyor ne istediğini günlük hareket ediyor

Sana noldu la 180 derece dönüşün sebebi nedir ? Üyelik falan mı vaat edildi neler diyordun bana dursunu seviyorum diye

Yarından itibaren bazı futbolcuların tek seçeneği olacağız
Bakalım kimler kalacak bize

Jimnastikçiler tam gerizekalı yav şu herif, kelepir resmen.
Kira hakkın da vr zaten önünde vakit var, başarı gibi bir amacın yok. Adamlar kira limittini açmak istiyorlarsa da şu şartlardan daha iyisini teklif etseler alırlardı.

İtalya kendisi için bayağı iyi lig 2 sene takılsa 20 milyonları çok rahat görür

Potansiyeli olabilir yaşı da genç ama bjkde acayip lesti ben fiorentinanin falan istemesine çok şaşırdım..

eldeki bankolara bakalim:
1 muslera
2 sanchez
3 torreira
4 sara
5 mertens
6 osimhen
7 morata

gönderemedigin icin bunlara da mecbursun:
8 jakobs
9 sallai

eksik bölgeler:
10 stoper
11 sag bek
12 orta saha
13 kanat/10 numara

takimda kalip yedekten is yapmasi muhtemel;
14 batshuayi

4 saglam yabanci gelmedigi sürece kadro bir seye benzemiyor + olarak eren elmali'nin alinmasi lazim.
bu kadar transferi nasil yapacaklar merak ediyorum
kadronun icinden gectiler.
yusuf demirde var. yabanci sayiliyor

Nürnberg 18 milyonluk opsiyonu cekip, 25 + 2 milyona Brightone satti cocugu. Üstüne 10-15% pay eklemisler anlasmaya.

Ve Stuttgarta 18 yasindaki stoperlerini 9,5+2,5 milyona satmislar. Stuttgart'da 1,5 sene önce 3 milyona aldigi genc fransiz stoperi 15e Stade Rennaise satmis.

Acil göztepe başak falan şampiyon olabilecek seviyeye gelip 1 senelik arınmaya girmemiz lazım.

Ekstra kanatlı orkid ultralar şampiyon olmasın 1 sene yönetimi resetleyelim

transferleri bekledikce biz:

1000007705.webp

Nürnberg 18 milyonluk opsiyonu cekip, 25 + 2 milyona Brightone satti cocugu. Üstüne 10-15% pay eklemisler anlasmaya.

Ve Stuttgarta 18 yasindaki stoperlerini 9,5+2,5 milyona satmislar. Stuttgart'da 1,5 sene önce 3 milyona aldigi genc fransiz stoperi 15e Stade Rennaise satmis.
Yazın 5 milyon euroya alabilirdik Paok'tan.Batshuayi yerine istemiştim.Paok 1 ayda ikna edip sözleşmesini yeniledi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt