Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Siltaneeeeennnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde de var aynı durumTweetler neden direk acilmiyor bende onceden aciliyordu loading tweet yaziyor..
Ulan recep kiskancligindan benim erisimi mi kisitladin
Sonunda gittin he1 ay boyunca Deutschlanddan baglanmaktayim.
Ugurlu gelir umarim
Bizde de var aynı durum
Yazın da devre arası için Hakan ve Looköan ile görüşüyorlardı. Yalan ağızlarında yuva yapmışDevre arasini bitirdik de yaz transferi kaldi onun belasını yazın zaten çekeriz şimdiden çekemeyecem hiç.
Bu isimleri izlemedim muhtemelen çöp diyenlerde izlemedi. Peki izlemeyen biri neye göre çöp der? Oulai transferi konuşulurken burada yorumların çoğu Oulai'yi TS almadan biz neden almadık değil miydi? Peki Oulai bilinen biri miydi? Bu çelişki oluyor işte. İzleyen varsa yorumlar ona göre bakarsın. İzlemediğin bir oyuncu için çöp demeyi ben doğru bulmuyorum. Ben az çok izleyip bildiğim bir oyuncu olduğundan mesela Magassa ismi çıktığında onun bize isteklerimizi verecek bir 6 no olduğunu düşünüyorum.Doğru durust kaç tane wonderkid diyecegimiz isim çıkti da millet salladı yav seltanen mi , semtanenmi nedir , shean a falan da sirf genc diye ok olacaksak. Altyapidan 0 masrafa koysak ya birini o halde.