Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yatın uyuyun transfer falan yok

Bu yönetim kimseyi almasın sezon sonunda seçime gidilsin adam gibi başkan ve hoca gelsin sonra temizlik şart bu kadroda

Yav he he sezon sonu için şimdiden görüşme yapıyorlar

Devre arasini bitirdik de yaz transferi kaldi onun belasını yazın zaten çekeriz şimdiden çekemeyecem hiç.

Rakibi hafife almaya gerek yok adamlar kanattan verim alamadı tak diye adam getirdi, Duran etkisiz tonla maaş veriyorlardı tak yerine adam getiriyorlar.

Biz geçtiğimiz senelerdeki kadar etkili oynamıyoruz son maçlarda bunun net göstergesi bu başarıya doymuş oyuncu grubu ya da rakiplerin sistemi artık çözdüğünü gösterir bir şeyleri değiştirmezsek kendi ellemizle şampiyonluğu vereceğiz.

O yüzden camiayı havaya sokacak bir transfer şart oğlu şart ama sadece ismi değil saha performansıyla da oyunu domine etmemize katkı sağlayacak isim lazım.

Zor olarak Göztepe, Samsunspor, beşiktaş ve Trabzonspor deplasmanları duruyor 3 puan öndeyiz yine iş bizde bitiyor.

Ama şu şartlarda şu an ki kadrolarla fenerle oynayacağımız iç saha maçında rakibi yenebileceğimizi düşünmüyorum çünkü dikine eksiltebilecek adam yok yine kitleyecekler günün sonunda 1 puan alırız ya da mağlup oluruz orasını bilemem belki galip geliriz ama normal şartlarda orta sahaya çok sağlam bir profil şart.

3 sene şampiyon olmuş takım halen iddaalı konumdayken 1 tane baba orta saha alamıyorsa yazıklar olsun.

Doğru durust kaç tane wonderkid diyecegimiz isim çıkti da millet salladı yav seltanen mi , semtanenmi nedir , shean a falan da sirf genc diye ok olacaksak. Altyapidan 0 masrafa koysak ya birini o halde.
Bu isimleri izlemedim muhtemelen çöp diyenlerde izlemedi. Peki izlemeyen biri neye göre çöp der? Oulai transferi konuşulurken burada yorumların çoğu Oulai'yi TS almadan biz neden almadık değil miydi? Peki Oulai bilinen biri miydi? Bu çelişki oluyor işte. İzleyen varsa yorumlar ona göre bakarsın. İzlemediğin bir oyuncu için çöp demeyi ben doğru bulmuyorum. Ben az çok izleyip bildiğim bir oyuncu olduğundan mesela Magassa ismi çıktığında onun bize isteklerimizi verecek bir 6 no olduğunu düşünüyorum.

Bu iş son gün bitane çöp kiralamaya doğru gidiyor, belli oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt