Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bu Sidikli Şerif’in 4 golü falan var 20 maçta, emin misiniz o kadar iyi olduğuna

Ben 4-5 kere izledim bir yerlere de yazmıştım çok öncesinde hatta biri wrexham haberini atmıştı onun altına da yazmıştım.Maalesef çok potansiyelli boğa gibi bir herif , tekniği de iyi hem de.Bunla Meite bence çok çok iyi potansiyeller , umarım olmaz bu iş valla üzülürüm buna
Fb yüzyılı başlıyor demek ki

Maltepe'ye yüz bin kişilik stad yapıyolarmış

Bu ibne bahcede ne bitmez tukenmez bir para varmis arkadas..Sunlarin 11de asgari ucret 6-7 milyondur kime ne maas ne bonservis verdikleri belli degil ..
Sorarsan GS cok harciyor.. Net bir arastirma yapsinlar abartisiz soyluyorum 2 katimiz maas oduyorlardir

12m falan Ederson
10m Skirniar
40m Nene ve Kerem
8m Archie Brown
8m Asensio
Semedo imza parasi

Imza paralar hariç yazin 80m

30m Lookman
30m Guendouzi
6m Musaba
5-10 arasi genç forvet konusuluyor
Kante...

75-80m kis

Adamlar yazin harcadiklariyla beraber bu sezona imza paralari hariç sirf bonservisle 160m harcamis olacaklar. Crazy.

Italyada, Fransada (PSG dahil bile) ve büyük transferler hariç (Mbappe gibi) Ispanyada bile kolay kolay bu rakamlari harcayan takimlar yok, topclubs dahil.

İsminde mülayim olandan topçu olmaz diyenler sidik geçince susmasın. Bende onlar gibi yapayım o zaman isminde sidik geçenden bir yol olmaz

Olm bu Sidikli Şerif’in 4 golü falan var 20 maçta, emin misiniz o kadar iyi olduğuna
işlemeleri önemli burada ne kadar ileri götürürler bilmiyorum ama hem azman hem teknik herif , tehlikeli yani.3-4 kere izledim ben hani öyle her maçını izleyip dikkat etmedim ama izlediğim maçlarda da direkt benim dikkatimi çekmişti.

Sidiki DZ'nun 50 kişilik listesinde var mıydı? Çok mühim bir konu bu.

1769709500342.webp

mesela bir tanesini burada buldum cheriff haberi için yazmışım

işlemeleri önemli burada ne kadar ileri götürürler bilmiyorum ama hem azman hem teknik herif , tehlikeli yani.3-4 kere izledim ben hani öyle her maçını izleyip dikkat etmedim ama izlediğim maçlarda da direkt benim dikkatimi çekmişti.
Ben de Camavinga'yı Rennes'de çıktığı dönem izlemiştim, kariyerinin ilk maçlarında bile ciddi ışık veriyordu, foruma konusunu açmıştım hatta, öyle birşeyse olabilir tabii ama yaşı da 19 olunca garip geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt