- 22 Ocak 2010
- 52.267
- 33.638
- 3.073
Icardi gittiğini var sayar isek biz almalıydık19 yaşında forvet büyük mallık gelip hemen iş yapma ihtimali 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi gittiğini var sayar isek biz almalıydık19 yaşında forvet büyük mallık gelip hemen iş yapma ihtimali 0
Fb yüzyılı başlıyor demek kiBen 4-5 kere izledim bir yerlere de yazmıştım çok öncesinde hatta biri wrexham haberini atmıştı onun altına da yazmıştım.Maalesef çok potansiyelli boğa gibi bir herif , tekniği de iyi hem de.Bunla Meite bence çok çok iyi potansiyeller , umarım olmaz bu iş valla üzülürüm buna
Rennes Fransa’nın en iyi altyapılarının başında da, onlardan adam almak da zor iş.Orta sahanın her yerinde oynuyor . 150 maçı var ortalama süresi 70 dk![]()
Quentin Merlin - Performans bilgileri
Güncel performans bilgileri Quentin Merlin (FC Stade Rennes) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Bu ibne bahcede ne bitmez tukenmez bir para varmis arkadas..Sunlarin 11de asgari ucret 6-7 milyondur kime ne maas ne bonservis verdikleri belli degil ..
Sorarsan GS cok harciyor.. Net bir arastirma yapsinlar abartisiz soyluyorum 2 katimiz maas oduyorlardir
Moffi, Porto’ya gitmiş Deniz Gül’ü bile bitirmeyi beceremezlerIcardi gittiğini var sayar isek biz almalıydık
Lang katkı verir gibi geliyor bireysel yetenekleriyle de aspirillayi bilmiyorum.Lang bi ribery
Asprilla da hagi gibi bişi çıkmazsa boku yedik haberiniz ola
işlemeleri önemli burada ne kadar ileri götürürler bilmiyorum ama hem azman hem teknik herif , tehlikeli yani.3-4 kere izledim ben hani öyle her maçını izleyip dikkat etmedim ama izlediğim maçlarda da direkt benim dikkatimi çekmişti.Olm bu Sidikli Şerif’in 4 golü falan var 20 maçta, emin misiniz o kadar iyi olduğuna
Cristal palace 19m pound teklif etmiş reddetmişlerOlm bu Sidikli Şerif’in 4 golü falan var 20 maçta, emin misiniz o kadar iyi olduğuna
Denize de okMoffi, Porto’ya gitmiş Deniz Gül’ü bile bitirmeyi beceremezler
Denizi fener almasın daMoffi, Porto’ya gitmiş Deniz Gül’ü bile bitirmeyi beceremezler
Ben de Camavinga'yı Rennes'de çıktığı dönem izlemiştim, kariyerinin ilk maçlarında bile ciddi ışık veriyordu, foruma konusunu açmıştım hatta, öyle birşeyse olabilir tabii ama yaşı da 19 olunca garip geldi.işlemeleri önemli burada ne kadar ileri götürürler bilmiyorum ama hem azman hem teknik herif , tehlikeli yani.3-4 kere izledim ben hani öyle her maçını izleyip dikkat etmedim ama izlediğim maçlarda da direkt benim dikkatimi çekmişti.
Cristal palace 19m pound teklif etmiş reddetmişler
eyvah eyvahEkli dosyayı görüntüle 313632
mesela bir tanesini burada buldum cheriff haberi için yazmışım