Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yonetim o kadar ince calisiyor o kadar ciddi calisiyor ki bir isim bile sizmiyor

Benim anladığım fener randevu istemiş ama istenen bedel 45+5

40 altına bırakmalarını ben imkansız görüyorum.
birisi atmıştı da 1 saat önce falan Moretto youtube'da sanırım atalanta fiyat kırmaya razı olduğu için çağırmış gibi bir şey demiş.

Benim anladığım fener randevu istemiş ama istenen bedel 45+5

40 altına bırakmalarını ben imkansız görüyorum.
Atalanta da Play Off yaptı muhtemel rakipleri Olympiakos- Dortmund bu turu geçseler zaten 1 milyon galibiyet+11 milyon euro ile 12-13 civarı para koyacaklar cebine. Bir de ligte seneye Avrupa yapmak isterler o konuda da zordalar ligde o yüzden devre arası ucuza bırakmaları bence de zor. Yazıldığı gibi 30 milyona falan bırakılacak bir durumu olduğuna inanamadım.

Noel Aseko
Kevin Danois
Mathias Silktanen tarzı bir şeyler
Morten Frendrup
Albert Gudmondson 10 olduğu için şimdilik beklenmiyormuş

U23 üstü
Ugarte
Magassa
Bissouma

Forvet
Deniz Gül

Saymadığı isim kalmadı. 3 vakte buna da Kolpahan yazarız
Magassa u23 üstü değilki

Noel Aseko
Kevin Danois
Mathias Silktanen tarzı bir şeyler
Morten Frendrup
Albert Gudmondson 10 olduğu için şimdilik beklenmiyormuş

U23 üstü
Ugarte
Magassa
Bissouma

Forvet
Deniz Gül

Saymadığı isim kalmadı. 3 vakte buna da Kolpahan yazarız
Magassa 22 yaşında.

Atalanta da Play Off yaptı muhtemel rakipleri Olympiakos- Dortmund bu turu geçseler zaten 1 milyon galibiyet+11 milyon euro ile 12-13 civarı para koyacaklar cebine. Bir de ligte seneye Avrupa yapmak isterler o konuda da zordalar ligde o yüzden devre arası ucuza bırakmaları bence de zor. Yazıldığı gibi 30 milyona falan bırakılacak bir durumu olduğuna inanamadım.
Dertleri satmak olsa sene başında satarlardı zaten Bayern’e falan ama Atalanta ile Lookman arasında ciddi savaş var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt