Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.908
- 1.433
yonetim o kadar ince calisiyor o kadar ciddi calisiyor ki bir isim bile sizmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birisi atmıştı da 1 saat önce falan Moretto youtube'da sanırım atalanta fiyat kırmaya razı olduğu için çağırmış gibi bir şey demiş.Benim anladığım fener randevu istemiş ama istenen bedel 45+5
40 altına bırakmalarını ben imkansız görüyorum.
tolgahan yazdibu çocuk niye hiç konuşulmadı
![]()
Noel Aseko - Oyuncu profili 25/26
Noel Aseko, 20, Almanya ➤ Hannover 96, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 22 Kas 2005, Berlin, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Garip işler ya Bayern 40 m euroya alacaktı bırakmadılar, Atalanta aşırı cins bir takım.İnşallah olmaz
Ulan sakin kalim diyorumda, bi insan hicmi akillanmaz, diyeceksinizki bunlar mööö, ozaman nasil islerinde servet sahibi oldular
Biz insanlıktan cikicazLang'dan çıkabiliyoz mu
Atalanta da Play Off yaptı muhtemel rakipleri Olympiakos- Dortmund bu turu geçseler zaten 1 milyon galibiyet+11 milyon euro ile 12-13 civarı para koyacaklar cebine. Bir de ligte seneye Avrupa yapmak isterler o konuda da zordalar ligde o yüzden devre arası ucuza bırakmaları bence de zor. Yazıldığı gibi 30 milyona falan bırakılacak bir durumu olduğuna inanamadım.Benim anladığım fener randevu istemiş ama istenen bedel 45+5
40 altına bırakmalarını ben imkansız görüyorum.
nottingham can derdindeOyuncular bence de iyi ama nottingham porto aston bunlar 5 tane lookman üst üste alsalar bunları döve döve yenerler.
Deniz gül ve sağ bek şart. Belki değil kesin olmalı2 orta saha 1i u23
belki deniz gül
belki sağ bek
diyor tolgahan
anca laftasinBiz insanlıktan cikicaz
Olmaz çünkü. Mevcut kulübü memnun ise neden bıraksınlar?bu çocuk niye hiç konuşulmadı
![]()
Noel Aseko - Oyuncu profili 25/26
Noel Aseko, 20, Almanya ➤ Hannover 96, 2024'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 22 Kas 2005, Berlin, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Magassa u23 üstü değilkiNoel Aseko
Kevin Danois
Mathias Silktanen tarzı bir şeyler
Morten Frendrup
Albert Gudmondson 10 olduğu için şimdilik beklenmiyormuş
U23 üstü
Ugarte
Magassa
Bissouma
Forvet
Deniz Gül
Saymadığı isim kalmadı. 3 vakte buna da Kolpahan yazarız
Magassa 22 yaşında.Noel Aseko
Kevin Danois
Mathias Silktanen tarzı bir şeyler
Morten Frendrup
Albert Gudmondson 10 olduğu için şimdilik beklenmiyormuş
U23 üstü
Ugarte
Magassa
Bissouma
Forvet
Deniz Gül
Saymadığı isim kalmadı. 3 vakte buna da Kolpahan yazarız
Dertleri satmak olsa sene başında satarlardı zaten Bayern’e falan ama Atalanta ile Lookman arasında ciddi savaş var.Atalanta da Play Off yaptı muhtemel rakipleri Olympiakos- Dortmund bu turu geçseler zaten 1 milyon galibiyet+11 milyon euro ile 12-13 civarı para koyacaklar cebine. Bir de ligte seneye Avrupa yapmak isterler o konuda da zordalar ligde o yüzden devre arası ucuza bırakmaları bence de zor. Yazıldığı gibi 30 milyona falan bırakılacak bir durumu olduğuna inanamadım.
Magassa u23 üstü değilki
Videoda U23 üstüne geçtikten sonra Magassa’yı saydı hocam. Benlik bir şey yok. İlk baştakiler geleceğe yatırımlık sanırımMagassa 22 yaşında.