Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.235
- 6.899
- 1.738
Olabilir yani kiralama formülü kullanılmalı ugarte olmıcaksa daAdamlar vermiyor kiralık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir yani kiralama formülü kullanılmalı ugarte olmıcaksa daAdamlar vermiyor kiralık
Evet GS adasının olduğu yere yerleştireceğizAda mı aldık o nasıl isim
Avrupa'dan başka transfer çakabilecekleri kulüp var mı ki bizim kapıda yatıp kalkmaları kadar doğal bir şey yok.Anlaşıldı Marsilya sapıttı takımı dağıtıyor
Bize çöplerini çakmağa çalışıyolar
35 verdim gitti üstüne Ahmed hediye.30 a ulayi ye itiraz eder misiniz pay yok maaş 1.5
Ben direk çekerim abi
Yav gittiği her yerde yollamışlar en az 5 senesi daha var üst düzey oynaması içinVermeeren'i geç onların kralı Frenkie De Jong falan gelse burada bu ne ya bitik çöp falan denir
Çünkü OB'nin oynattığı şeyde böyle üst düzey pasör ön liberoların işi yok
Sanki rakip sahaya yerleşip tempoyu arttırıp düşürerek tık tık tık paslaşıyoz mu da böyle adam lazım olsun
Sakın almayın sakın
Çaktılar, Aspirini…Bize cöp cakacaklar adamlar lookman aliyor IMDATT
100 milyonu iki oyuncuya veren takımda “Kale hariç nereye koyarsan oynar” dediğin adamın hiçbir bölgenin birince alternatifi olmaması gerekiyor. Absürtlük burda zaten.O 300 ün 100 'ü Kaleci+Santrafor.Salai kale hariç nereye koysan oynar.30 milyonluk Boey çok daha iyi değidi.
Şu dakika çekerim30 a ulayi ye itiraz eder misiniz pay yok maaş 1.5
Ben direk çekerim abi
Süper hamleDursun başkan 25 e falan ouali çekersen var ya
Danny hamlesi mi?var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir.