Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.287
- 23.799
- 2.393
Pogba regenmis bu tam aradigimiz profil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum da İngiltere den İngiliz topçu alacaksan tm yi 1,5 2 ile çarp onu biliyorum
Artık teknik değil bam güm giden Olayi gibi cesurlar lazım sadece korkaklar sağa sola pas verir.
Pogba regenmis bu tam aradigimiz profil.
Artık teknik değil bam güm giden Olayi gibi cesurlar lazım sadece korkaklar sağa sola pas verir.
Diren Atalanta
Diren Atalanta
Diren Atalanta
GS'ye Magassa lazım diyor. Hayvan gibi fizikli,sert, kemik yiyecek adam lazım diyor. Bu konuda benzer düşünüyoruz. Ben de orta sahada asıl sorunumuzun bu olduğunu düşünüyorum. Sadece defansif olarak bakmayın böyle oyunculara aynı zamanda mesela yiyeceğin geçişleri engeller, geri dönen boştaki topları toparlar bu da senin atak sürekliliğini sağlar ve rakibinin defansta hata yapabilmesini sağlar. Bizim ligde bile zorlandığımız noktalarda defansı kolay açamamamızın yanında orta sahada dönen topları bazılarını alamayıp atak sürekliliğini iyi sağlayamamamız da
O herif 19 yaşındaysa ben ilkokula gidiyorum anasını satayımAklına koyim.
Sidiki Cherif, Crystal Palace'a gitmeme kararı aldı. Tercihini Fenerbahçe'den yana kullanacak. (Loic Tanzi)