Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GS'ye Magassa lazım diyor. Hayvan gibi fizikli,sert, kemik yiyecek adam lazım diyor. Bu konuda benzer düşünüyoruz. Ben de orta sahada asıl sorunumuzun bu olduğunu düşünüyorum. Sadece defansif olarak bakmayın böyle oyunculara aynı zamanda mesela yiyeceğin geçişleri engeller, geri dönen boştaki topları toparlar bu da senin atak sürekliliğini sağlar ve rakibinin defansta hata yapabilmesini sağlar. Bizim ligde bile zorlandığımız noktalarda defansı kolay açamamamızın yanında orta sahada dönen topları bazılarını alamayıp atak sürekliliğini iyi sağlayamamamız da

Artık teknik değil bam güm giden Olayi gibi cesurlar lazım sadece korkaklar sağa sola pas verir.

"Galatasaray artık teknik kaliteyi falan bitirdi abi. Daha fazla teknik kaliteye ihtiyacı yok."

diyen adamı dinlemeyin. Teknik kalitemiz olsa city karşısında bi nebze olsa top yapardık. Galatasaray'ın hala teknik kaliteye ihtiyacı var tabi fizik kaliteye de.

GS'ye Magassa lazım diyor. Hayvan gibi fizikli,sert, kemik yiyecek adam lazım diyor. Bu konuda benzer düşünüyoruz. Ben de orta sahada asıl sorunumuzun bu olduğunu düşünüyorum. Sadece defansif olarak bakmayın böyle oyunculara aynı zamanda mesela yiyeceğin geçişleri engeller, geri dönen boştaki topları toparlar bu da senin atak sürekliliğini sağlar ve rakibinin defansta hata yapabilmesini sağlar. Bizim ligde bile zorlandığımız noktalarda defansı kolay açamamamızın yanında orta sahada dönen topları bazılarını alamayıp atak sürekliliğini iyi sağlayamamamız da

bize tam şu an olmuş herif gerekiyor bence heis

magassa 2 3 yıl içinde ii bişeye dönüşebilir ama şu an bizi karşılamaz (cl'de falan gitmeyi düşünüyor isek)

ertem şener'den beklemediğim bir tespit duydum şimdi osimhen dahil kimse sanenin dilinden anlamıyor diyor çok doğru. Şut çekmeyip merkeze araya bıraktığı iki topta da osimhen yakalayamadı pasları. Sane'nin hep arkasına filan atıyor pasları bizim topçular adamın ne paslarını alabiliyorlar ne adama pas atabiliyorlar delirmelik ya. Bize böyle futbolu bilen değilde daha serbest stil takılan lookman tarz adam lazımdı. Okanball ciddi beka sorunu bu kulüp için.

Aklına koyim.

Loic Tanzi: "Sidiki Cherif, Crystal Palace'a gitmeme kararı aldı. Tercihini Fenerbahçe'den yana kullanacak."

Walla zabi tay gibi maşallah

Defansif sertliğini göremedik tabi videoda orasını bilmem

Palace bos adamla ilgilenmez bu Sidiki Cherif cok iyi herif demek ki
Ins serbest kalma maddesi falan koydurur da Fb hayvani paralar kazanmaz bundan

Atalanta mutlaka direnmeli, yazi beklemeli

Bize iki os lazim, iki kontenjani da orta sahaya harcayak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt