Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.437
- 3.175
- 1.893
İzlediğim hiçbir scout videosu heyecanlandırmıyor. Zamanında Barusso videosu bile gaza getiriyordu. Videolar mı bozdu, adamlar mı tırt, biz mi heyecansızız anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Magassa çok iyi bi daha izle sn gürzappİzlediğim hiçbir scout videosu heyecanlandırmıyor. Zamanında Barusso videosu bile gaza getiriyordu. Videolar mı bozdu, adamlar mı tırt, biz mi heyecansızız anlamadım.
papaz ilkay ile 19 yaşındaki bebe oulayi bir tutuyorsan Okan Buruğu zerre tanımıyorsun demektirNiye Ilkay Torreira‘yi kesebiliyor Oulai kesmeyecek mi?
Tersi olursa tanrıları karşımıza alırız.Lig + Ziraat + Çeyrek final sonucu gelirse yönetim ve td devam etmeli mi sizce?
Hay Okan Buruk kadar locana taş düşsün.okan buruk istiyoruz gelmiyorlar demişti dimi![]()
Doğru olursa devam mı usta?Tersi olursa tanrıları karşımıza alırız.
İçtiğin zaman hoca ve yönetim niye aklına geliyor oğlum. Bunu sorgulaman lazımdün nasıl içmişsem yönetim ve hocayı istifaya davet etmişim
AynenDoğru olursa devam mı usta?
Evet hocam bu fena değildi biraz Pape Gueye tarzı var adamda.Magassa çok iyi bi daha izle sn gürzapp
Yönetimin seçim var diye mayıs ayına kasa dolu girmek istemesi + Okan buruğun kimse gelmesin idare edemem şeklindeki otorite eksikliği birleşince taraftara zulüm doğuyorEn çok limit bizde en çok para bizde ama transfer yapmayan yine biz burda bi hata var yahu bu takım iki seneden beri orta saha diye bağrıyor ama yönetim almamak için ölümüne savaşıyor sezon sonu ne olursa olsun yeni yönetim yeni hoca şart