Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlediğim hiçbir scout videosu heyecanlandırmıyor. Zamanında Barusso videosu bile gaza getiriyordu. Videolar mı bozdu, adamlar mı tırt, biz mi heyecansızız anlamadım.

Lig + Ziraat + Çeyrek final sonucu gelirse yönetim ve td devam etmeli mi sizce?

Transfer dönemlerinde bir bölgede net ihtiyacımız olduğunda son gün, son saatlere kadar beklemezlerse uykuları kaçıyor yönetimin. Vaktinde falan birini getirirler, aman Allah korusun

Allah aşkına gidin 2-3 tane no name tempolu siyahi alın gelin lig2 den yav oulayi kadar oynat

En çok limit bizde en çok para bizde ama transfer yapmayan yine biz burda bi hata var yahu bu takım iki seneden beri orta saha diye bağrıyor ama yönetim almamak için ölümüne savaşıyor sezon sonu ne olursa olsun yeni yönetim yeni hoca şart

Seçim uğruna sezonu çöpe atıyorlar komedi gibi 2 tane kiralık adam aldın zaten 1 tanede bonservisli sağlam bir oyuncu al bitanede potansiyelli u23 al bitir işte

.....................Uğurcan............--------------------------Günay
Sallai...Sanchez...Apo...Jakobs-----------Singo.....Kaan....Arda.......Eren
............Lemina...Torreira.............------------------ İlkay.....XXXXX
Sane..............Sara..............Barış----------Asprilla........Yunus........Lang
......................Osimhen................-------------------İcardi / Kutucu

En çok limit bizde en çok para bizde ama transfer yapmayan yine biz burda bi hata var yahu bu takım iki seneden beri orta saha diye bağrıyor ama yönetim almamak için ölümüne savaşıyor sezon sonu ne olursa olsun yeni yönetim yeni hoca şart
Yönetimin seçim var diye mayıs ayına kasa dolu girmek istemesi + Okan buruğun kimse gelmesin idare edemem şeklindeki otorite eksikliği birleşince taraftara zulüm doğuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt