Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk bir seçenek değil zorunluluktur baştaki sevilir sevilmez ayrı konu fakat %0.1 ihtimal bile varsa olabiliyorsak zaten şampiyon olalım günün sonunda bu başımızdakilerden başka zamanda kurtuluruz.

Bende diyorum ki; Avrupa kupasında yaptıkları tr şampiyonluğundan daha önemli. Adam kendini kanıtladı ve Okan’a verilen “Uğur Can, Sanchez, Jakops, Torreira, Lemina, Sare Osimhen, vs” kadro ile neler yapar neler.. adam hem AL gemde KK kendini ispatladı. Önemli olan da bu arena, tr ligi değil.

okan buruk da akhisar, rize, başakşehir ile filan kanıtladı ona bakarsan

riera büyük potansiyel ve belki 5 tane okan buruk edecek

ama şu an geldiğinde okanın yakın dönem başarılarının altında ezilir

ya okan başarısız olunca gelsin ya da öyle bir başarı göstersin ki kimse niye şampiyon hoca yerine getiddiniz diyemesin

yani 10 numaraya lookman değilde gomezimi alıyorlar!
Evet

Yunus barış ve ilkayın küstürülmemesi,gururlarının incitilmemesi,gözlerinden yaşların akmaması için

DUAYEN İMPARATOR TAKTİK ERBABI okan buruk

Böyle bir transfer tercihinde bulunmuş

Bayraklar inmeyecek
Ezanlar dinmeyecek
Topçular üzülmeyecek

Yav oulai falan almayacaklar işte besini anlamıyonuz dursun seçim var diye harcama yapmak istemiyor seçim olmada çoktan lookman edersona zorunlu satın alma opsiyonu çakmıştık

Önceden terim , anti terim gruplaşmasında Gs ölçerlik tartısması dönerdi şimdi bu okan, anti okana evrilmiş gibi görünüyor.

Bu kulubun kaderinde bu tartısma var sanırım :d

Haydi lan ne güzel de kura çekmişiz yapın şu transferleri bir an önce... Bk etmeyin şu sezonu...

İşte damlar geçmesin diye araya girip Lookman'ı ille bizim almamız gerekmiyor, kendi eksiklerimize odaklanmamız gerekiyor... Devre arası maliyetli transfer yapacak kadar acil kanat ve 10 numara ihtiyacımız pek kalmadı... Lookman da yani "Icardi varken bile Osimhen fırsatı çıkarsa alınır" niteliğinde tüm planlarını iptal edip balıklama dalacağın cinsten "GERÇEK OLDUĞUNA İNANILMAZ, BENZERİ TARİHTE BULUNMAZ BİR FIRSAT" değil... Evet biraz soru işareti adamlar aldık ama o mevkilere alacağımız adamları aldık bitti artık...

Bizim şimdi FB'nin ne yaptığına bakmadan doğru adamlarla orta saha eksiğimizi tamamlamamız gerekiyor... Mümkünse biri cuk oturup derde derman olacak seviyede 2 orta saha ve belki bir stoper alternatifi... Yönetime biz de kızıyoruz ama bunu yapamadıkları için kızıyoruz... Yoksa Lookman'ı almadılar da FB'ye kaptırdılar diye değil...
İlle lookman demiyorum. 4 transfer yapacaksak en az biri elit topçu olmalı diyorum. Çünkü kadro kalitesi farkını korumalıyız. Ha ben olsam lookman alırdım çünkü kanat oyuncusu ihtiyacımız vardı zaten

Gidip Zakaria yı getirir bizimkiler. Hem sakat hem Monaco'da. Her dönem bir Monaco mızrağı girer bize.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet

Yunus barış ve ilkayın küstürülmemesi,gururlarının incitilmemesi,gözlerinden yaşların akmaması için

Bayraklar inmeyecek
Ezanlar dinmeyecek
Topçular üzülmeyecek

Okan ve dursun kulüp için beka sorunu oldular iyiden iyiye

Olayın net özeti budur

Dzeko tadic fred ve şimanski gibi direkt katkı veren adamlarla 99 puan almalarına rağmen yine altımızda kaldılar. Hakem desteği bir tarafa konamaz fakat tek top oynadıkları sezon da o sezondu.

Leminayı biraz idare edebilecek birini alabilseydik çok büyük avantaj bizde olurdu hala, bu saatten sonra düzgün birini alabileceğimizi sanmıyorum sakatlanmasın diye dua edicez

Lemina'nın düzgün bir alternatifi olsa (zaman zaman Torreira'yı da dinlendirse hatta), Singo bu derece müzmine bağlamasa ve Osimhen de biraz daha az sakatlansa rahat 10 puan falan fark vardı şu an minimum... Sadece FB derbisinde son dakika golünü yemezdik ve oradan 3 puan eklenirdi mesela ve 6'ya çıkardı fark...

Okanda hep ligin açık en ara en iyi kadrosu vardi. Bu sefer yok, biraz tdlik yapsin da görelim.
Yine var. En iyi 11 kadrosu Okan’da.
Uğur Can >Ederson
Singoyu geçtim Sallai > Mert
Sanchez > Şıkrinyar
Apo = Ostervalde (apo ağır, ostervolde stoper değil hızı ile açığı kapatıyor)
İsmail >arşi
Tor> İsmail Y.
Sane Osi Barış hepsi büyük karşıdaki takımın aynı mevkideki oyunculardan.
Sadece geniş kadro yok oda önünde Fırat var: getirtmedi Lookmanı. Orta saha aldırsın, istediği adam Gueye yahu… transfer de yaptırtmıyor. Ne yapalım?

Siz Galatasarayli değilsiniz hiç bir Galatasarayli kupa mi istifalar mi seçeneğinde kupayı secmemezlik yapmaz kusura bakmayın alın fenerinizi yalamaya devam edin
aynen renktaş bazılarının febe transfer övgüsü Galatasarayb sevgisinden bile fazla.Keşke febeli olsalardı denilcek çok kişi var .Bunlar 14 senelik şampiyonluk hasreti döneminde en ağır febeli olurlardı kesin

Evet

Bayraklar inmeyecek
Ezanlar dinmeyecek
Topçular üzülmeyecek

zaten bunları kesemez diye transfer yapıyor sanki 😂

bu adamla kafamda kurduğum komploların hepsi gerçek çıktı zamanla

yazında futbolcuları küstürmemek için transfer yaptırmayacak diyordum doğru çıktı

bu seferde bunları kesemesin diye transfer yaptırıyor sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt