Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB şampiyonluğunu iple çekiyorlar inanılmaz.Millet şampiyon olmayalım diyor. İçlerindeki nefret mantıklarını alıp götürmüş.
Bende diyorum ki; Avrupa kupasında yaptıkları tr şampiyonluğundan daha önemli. Adam kendini kanıtladı ve Okan’a verilen “Uğur Can, Sanchez, Jakops, Torreira, Lemina, Sare Osimhen, vs” kadro ile neler yapar neler.. adam hem AL gemde KK kendini ispatladı. Önemli olan da bu arena, tr ligi değil.
Evetyani 10 numaraya lookman değilde gomezimi alıyorlar!
Yok be kral o kadar değildirFb Süper kupayı alınca kaçınız sevindi korkmayın la söyleyin
Ne diyorsun yorumlaraEyvahlar olsun
İlle lookman demiyorum. 4 transfer yapacaksak en az biri elit topçu olmalı diyorum. Çünkü kadro kalitesi farkını korumalıyız. Ha ben olsam lookman alırdım çünkü kanat oyuncusu ihtiyacımız vardı zatenİşte damlar geçmesin diye araya girip Lookman'ı ille bizim almamız gerekmiyor, kendi eksiklerimize odaklanmamız gerekiyor... Devre arası maliyetli transfer yapacak kadar acil kanat ve 10 numara ihtiyacımız pek kalmadı... Lookman da yani "Icardi varken bile Osimhen fırsatı çıkarsa alınır" niteliğinde tüm planlarını iptal edip balıklama dalacağın cinsten "GERÇEK OLDUĞUNA İNANILMAZ, BENZERİ TARİHTE BULUNMAZ BİR FIRSAT" değil... Evet biraz soru işareti adamlar aldık ama o mevkilere alacağımız adamları aldık bitti artık...
Bizim şimdi FB'nin ne yaptığına bakmadan doğru adamlarla orta saha eksiğimizi tamamlamamız gerekiyor... Mümkünse biri cuk oturup derde derman olacak seviyede 2 orta saha ve belki bir stoper alternatifi... Yönetime biz de kızıyoruz ama bunu yapamadıkları için kızıyoruz... Yoksa Lookman'ı almadılar da FB'ye kaptırdılar diye değil...
Evet
Yunus barış ve ilkayın küstürülmemesi,gururlarının incitilmemesi,gözlerinden yaşların akmaması için
DUAYEN İMPARATOR TAKTİK ERBABI okan buruk
Böyle bir transfer tercihinde bulunmuş
Bayraklar inmeyecek
Ezanlar dinmeyecek
Topçular üzülmeyecek
Olayın net özeti budur
Dzeko tadic fred ve şimanski gibi direkt katkı veren adamlarla 99 puan almalarına rağmen yine altımızda kaldılar. Hakem desteği bir tarafa konamaz fakat tek top oynadıkları sezon da o sezondu.
Leminayı biraz idare edebilecek birini alabilseydik çok büyük avantaj bizde olurdu hala, bu saatten sonra düzgün birini alabileceğimizi sanmıyorum sakatlanmasın diye dua edicez
Yine var. En iyi 11 kadrosu Okan’da.Okanda hep ligin açık en ara en iyi kadrosu vardi. Bu sefer yok, biraz tdlik yapsin da görelim.
aynen renktaş bazılarının febe transfer övgüsü Galatasarayb sevgisinden bile fazla.Keşke febeli olsalardı denilcek çok kişi var .Bunlar 14 senelik şampiyonluk hasreti döneminde en ağır febeli olurlardı kesinSiz Galatasarayli değilsiniz hiç bir Galatasarayli kupa mi istifalar mi seçeneğinde kupayı secmemezlik yapmaz kusura bakmayın alın fenerinizi yalamaya devam edin
Evet
Yunus barış ve ilkayın küstürülmemesi,gururlarının incitilmemesi,gözlerinden yaşların akmaması için
DUAYEN İMPARATOR TAKTİK ERBABI okan buruk
Böyle bir transfer tercihinde bulunmuş
Bayraklar inmeyecek
Ezanlar dinmeyecek
Topçular üzülmeyecek