Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akıncığım bu yönetim gazla çalışıyor!

şuan ortalığı yakıp yıkmayan taraftarda suçludur!

yazında aynı şeyi yaptılar

yok taraftar şımarık fln laf yedi yangın yapanlar!

Galatasarayı seviyorsanız hepbirlikte şuan taş taş üstünde bırakmamamız lazım

millet niye çıldırıyır işte buna çıldırıyor

bak birde 10 no alacaklarmış sözde ulan orada osimhenin mt asist partneri lookman duruyor ve rakibine kaptırıyorsun
bu yönetim değil gazla atom enerjisiyle çalşışmaz.Bizim bu noktaya getiren Erden başkandı resmen ufkumuzu açtı devrim yaptı ama şuanki biatçı yönetim sırf bir yerlere yaranmak için önünü kesti bunun.O yüzden bu yönetimden gram beklentim yok tek umudum biran önce gitmeleri ve Galatasaraya yakışan güçlü kimseden korkmayan bir yönetimin bu külübü yönetmesi.

Okanı göndersem Rierayı getirirdim bu arada. Franfurta gitmesi büyük başarı. Okan gidemez öyle takımlara teklif gelmez ona.
Çünkü biri Yıldız oyuncu ile ancak başarılı oluyor diğeri ise noname isimlerle. Adam Konferans liginde çeyrek yaptı. Tr takımında yapan var mı? İsmail Kartal 99 puan aldı çeyrek yapmış mıydı? Var mı başka takım? Rietayı küçümseyemez kimse. Arda’dan da Okan’dan da ismail filan saymıyorum çok daha iyi td

Yav sizin mantığınıza göre dursun ve yönetim de başarılı o zaman sabah akşam niye dursuna sallıyorsunuz takım şampiyon oluyor mu oluyor bu ne tutarsızlık
Borc bitti, tesis yapti, osimen aldi, şampiyon oldu o halde niye salliyorsunuz. Bravo Mahmut rts.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt