Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.389
- 21.435
- 2.663
İçecen diye biz niye bekleyelimgeceyi bekleyin derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçecen diye biz niye bekleyelimgeceyi bekleyin derim
Fener kimi gönderirse göndersin maaşın çoğunu ödeyecektir şüphe var mı şüpheLille, Duran'ın yarım sezon maaşını nasıl karşılayacak? Şaşırtıcı bir gelişme.
Biz 11 yabancı çıksak ülkede yer yerinden oynuyor idi
Yaptıkları çoğu 6 numaradan iyi...Farklı bir oyun tarzına geçelirse bilmem ama şuanki oyun tarzında kesici, tutucu bir 6 numara koymazsan torreira yanına bu takım savunmada hep problem yaşar. Gedson 8 numara
Iyi bir box to box ile oynamadik ki hiç şart diyorsun diğer secenek olmuşta tutmamıs gibi. Lemina 6 iken torreira one çikiyor 8 oluyor iyi bir box to box orta saha gelsede tersi olacak bunun. Torreira geriye 6 ya gidecek bir şey degismeyecek ki o kadarda yani leminali sistemden.Okan burukun futbolunda kesici 6 numara şart. 1 senedir oynadığımız tüm iyi maçlarda lemina torreira ikilisi vardı sanchez ve apo'nun defolarını kapatan lemina tarzı oyuncu olmayınca saçmalıyorlar
Bitmeyen toplantılara Ali Yiğit de katılıp bunu hatırlatmalıBizimkilerin ilk juve maçında leminanın cezalı olduğunu bildiklerinden bile şüpheliyim
Oyun platformlarıni kapattıriyormuşsun yakışmadı!!Merhaba.
Box to box olmasa bile biz torreira önü 8 no ile oynadık çok. O zaman da diyordum okan burukun riskli futbolu için torreira yanı kesici tutucu 6 numara şart. Yoksa ortasaha ve savunma kevgir oluyorIyi bir box to box ile oynamadik ki hiç şart diyorsun diğer secenek olmuşta tutmamıs gibi. Lemina 6 iken torreira one çikiyor 8 oluyor iyi bir box to box orta saha gelsede tersi olacak bunun. Torreira geriye 6 ya gidecek bir şey degismeyecek ki o kadarda yani leminali sistemden.
Elit transferlere noldu Arif abiKadromuzdaki eksiklikleri icimizden halledicez falan deyin bari. Bunlar gercekten vasifsiz yahu.
Adamın yapabildiklerine odaklanman lazım. Tm de yazılan mevkisine değil. Gedson çoğu 6 numaradan daha iyi defans yapabilen. Geriye sağlam koşu atabilen. Dripling ile adam eksiltebilen özelliklere sahip. Bu özellikler sana lemina özelliklerini çağrıştırmıyor mu?Box to box olmasa bile biz torreira önü 8 no ile oynadık çok. O zaman da diyordum okan burukun riskli futbolu için torreira yanı kesici tutucu 6 numara şart. Yoksa ortasaha ve savunma kevgir oluyor
O cift yonlu olmadigi için oluyordu torreira onu gedson yada matar sarr vs bu tip isimler ile olmaz onu diyorum iste. Torreira 6 lık yapar bunlarda 8 ama çift yonlu. Biz torreiranin yanina sergio, kerem sara ile vs oynadik. Hiç çift yonlu biri ile oynamadık.Box to box olmasa bile biz torreira önü 8 no ile oynadık çok. O zaman da diyordum okan burukun riskli futbolu için torreira yanı kesici tutucu 6 numara şart. Yoksa ortasaha ve savunma kevgir oluyor