Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan burukun futbolunda kesici 6 numara şart. 1 senedir oynadığımız tüm iyi maçlarda lemina torreira ikilisi vardı sanchez ve apo'nun defolarını kapatan lemina tarzı oyuncu olmayınca saçmalıyorlar
Iyi bir box to box ile oynamadik ki hiç şart diyorsun diğer secenek olmuşta tutmamıs gibi. Lemina 6 iken torreira one çikiyor 8 oluyor iyi bir box to box orta saha gelsede tersi olacak bunun. Torreira geriye 6 ya gidecek bir şey degismeyecek ki o kadarda yani leminali sistemden.

Iyi bir box to box ile oynamadik ki hiç şart diyorsun diğer secenek olmuşta tutmamıs gibi. Lemina 6 iken torreira one çikiyor 8 oluyor iyi bir box to box orta saha gelsede tersi olacak bunun. Torreira geriye 6 ya gidecek bir şey degismeyecek ki o kadarda yani leminali sistemden.
Box to box olmasa bile biz torreira önü 8 no ile oynadık çok. O zaman da diyordum okan burukun riskli futbolu için torreira yanı kesici tutucu 6 numara şart. Yoksa ortasaha ve savunma kevgir oluyor

Lukmın ligin 2. Yarısı kalan 13-14 maçta min 15 gole etki eder isteyenle bahse girebilirim

Box to box olmasa bile biz torreira önü 8 no ile oynadık çok. O zaman da diyordum okan burukun riskli futbolu için torreira yanı kesici tutucu 6 numara şart. Yoksa ortasaha ve savunma kevgir oluyor
Adamın yapabildiklerine odaklanman lazım. Tm de yazılan mevkisine değil. Gedson çoğu 6 numaradan daha iyi defans yapabilen. Geriye sağlam koşu atabilen. Dripling ile adam eksiltebilen özelliklere sahip. Bu özellikler sana lemina özelliklerini çağrıştırmıyor mu?

O cift yonlu olmadigi için oluyordu torreira onu gedson yada matar sarr vs bu tip isimler ile olmaz onu diyorum iste. Torreira 6 lık yapar bunlarda 8 ama çift yonlu. Biz torreiranin yanina sergio, kerem sara ile vs oynadik. Hiç çift yonlu biri ile oynamadık.

şimdş lookmanı çektiğin an fb ölür NET

orada kimse bunun altından kalkamaz!
onlar bizim gibi çalım yemeye alışık değil!

bunu düşünecek zekada değiller!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt