- 6 Eylül 2014
- 94.227
- 65.005
- 4.608
@Ali Gece yi niye bekliyoruzgeceyi bekleyin derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ali Gece yi niye bekliyoruzgeceyi bekleyin derim
Girek ağam nesine?Lukmın ligin 2. Yarısı kalan 13-14 maçta min 15 gole etki eder isteyenle bahse girebilirim
3 sene şampiyon yapıp Sane Osimhen izlettirdigi için mi istifa? Gitse kim gelecek? Son seçim tekrarlanmasa Eşref oluyordu baskan. Onun öncesinde de Burak Elmas vardı.Rezil herif Dursun istifa!!!
Defol lan!!!
şimdş lookmanı çektiğin an fb ölür NET
orada kimse bunun altından kalkamaz!
onlar bizim gibi çalım yemeye alışık değil!
bunu düşünecek zekada değiller!
Girek ağam nesine?
Ben kendi fikrimi söylüyorum. Okan burukun riskli futboluna torreira yanı kesici 6 numara şart. Zaten hata yapan stoperlerin var, lemina çoğu zaman 3.stoper gibi açıklarını kapatıyor. Gedson öyle bir oyuncu değilO cift yonlu olmadigi için oluyordu torreira onu gedson yada matar sarr vs bu tip isimler ile olmaz onu diyorum iste. Torreira 6 lık yapar bunlarda 8 ama çift yonlu. Biz torreiranin yanina sergio, kerem sara ile vs oynadik. Hiç çift yonlu biri ile oynamadık.
Seni hiç iyi görmüyorumelit transfer demedik elim (üzücü) transfer dedik. açıklaması ne zaman gelir
Tamam üç sene şampiyon yaptıysa kalabilir ozaman.3 sene şampiyon yapıp Sane Osimhen izlettirdigi için mi istifa? Gitse kim gelecek? Son seçim tekrarlanmasa Eşref oluyordu baskan. Onun öncesinde de Burak Elmas vardı.
Steven öderLille maaşını nasıl ödeyecek yaw
Farklı oyuncular. Lemina stoper özellikleri taşıyan kesiciliği yüksek bir oyuncuAdamın yapabildiklerine odaklanman lazım. Tm de yazılan mevkisine değil. Gedson çoğu 6 numaradan daha iyi defans yapabilen. Geriye sağlam koşu atabilen. Dripling ile adam eksiltebilen özelliklere sahip. Bu özellikler sana lemina özelliklerini çağrıştırmıyor mu?
Fikrini degistirmene sevindimTamam üç sene şampiyon yaptıysa kalabilir ozaman.
Senin bu yönetimin çıldırttı bizi. Nerede bu ortasaha ?Seni hiç iyi görmüyorum
Sami biatci. Dursun için kelle verirTamam üç sene şampiyon yaptıysa kalabilir ozaman.
Tekrar okan burugu istifaya davet ediyoruzParasına bakmadan istediğimiz oyuncuları alıcaz diye açıklama yaparsan o açıklamayı böyle ağzına tıkarlar Okan.
Singo ile ilgili aylarca sakatlığı nüksetti, erken döndürdük dersen kendi doktorun gelir sana yalancı der.
Kadro yeterli bundan sonrası bende dersen yarın kadro sıkıştığında da sesini çıkaramazsın.
Yönetim ne kadar hatalıysa Okan da en az o kadar hatalı.
Gelecek kardeşim gelmese bile kadromuz iyi zaten. Her topcumuza bok atmaktan kadromuzun kalitesini unuttunuz.Senin bu yönetimin çıldırttı bizi. Nerede bu ortasaha ?
Parasına bakmadan elit oyuncular nerede harbidenOkan buruk kandırdı asıl bizi