- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Neden 40M Oulaiye veriyoruz biz birader. Dunyada futbolcu mu kalmadı anlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi ara bct morata tarzi bi transfer olabilir demisti. Kunkudan cikmak isterlerse salca olabiliriz. Orta saha haric her bölgeye adam alir bunlar
hocan 40dan aşşagı topcu begenmıyorNeden 40M Oulaiye veriyoruz biz birader. Dunyada futbolcu mu kalmadı anlamıyorum
Hocayı saha içi eleştirene %100 hak veririm. Ama sanki rakibinin kadro değeri 5m euroymus gibi sürekli “kimseye harcanmayan para harcandı” algısı yapanlara katılmıyorumAbi bende hep söylüyorum adımı okanin fedaisi yapacaklar yakında.
Para harcanıyor diyor FB rekor harcama yapıyor diyorlar.
Lig kek deniyor her hafta hakem hatası gündem dışı şey konuşuyoruz. Lafa gelince herkes bizim şampiyon olmamamiz için kasıyor baskı yapıyor ama Okan hoca şampiyon yapınca eee o kadar topçu aldık tabi yapacak deniyor
Bu önce sakatlanmadan koşmayı öğrensin de sonra orta saha mı stoper mi bek mi bakarız.
Yener hocaya otopsi için yeni kadavralar lazım.Sürecin sonunda Bissouma ve Zakaria ile rehabilitasyon kulübemizi güçlendiririz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi