Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden 40M Oulaiye veriyoruz biz birader. Dunyada futbolcu mu kalmadı anlamıyorum

Abi bende hep söylüyorum adımı okanin fedaisi yapacaklar yakında.

Para harcanıyor diyor FB rekor harcama yapıyor diyorlar.
Lig kek deniyor her hafta hakem hatası gündem dışı şey konuşuyoruz. Lafa gelince herkes bizim şampiyon olmamamiz için kasıyor baskı yapıyor ama Okan hoca şampiyon yapınca eee o kadar topçu aldık tabi yapacak deniyor
Hocayı saha içi eleştirene %100 hak veririm. Ama sanki rakibinin kadro değeri 5m euroymus gibi sürekli “kimseye harcanmayan para harcandı” algısı yapanlara katılmıyorum

Bu Alper Altun adlı admin 5 tane nöbet açtı transfer yok çözüm belli

SİNGO hazır

Resim

Bu arada okan a naçizane tavsiyemdir. Eğer orta sahaya istenilen takviyeyi yapmazlarsa bu kadro yeterli falan deyip zaten kendine olan düşmanlığı arttırma. Sen kendi ağzınla bize orta saha lazım demişken yönetimin beceriksizliğini üstüne alırsan ben de laf söylerim sana... açık açık ne olduğunu da anlat. Biz bunları bunları istedik ama bir şekilde alamadık özür dileriz de topu yönetime gönder işine bak. Yönetimin becerisizliklerini üstüne alıp alıp kendine laf söyletip durma...

Dursuna git 30 milyona zamazingoyu sakatsingoyu al sana resital sunayım dersen gider alır
pape gueye için 40 milyon gömmedi diye sebo reisi fişekleyen hocayı ben kınarım arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt