Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı saha içi eleştirene %100 hak veririm. Ama sanki rakibinin kadro değeri 5m euroymus gibi sürekli “kimseye harcanmayan para harcandı” algısı yapanlara katılmıyorum
Bugün rakibinin kadro değerinin buralara gelmesinin tek sebebi Erden Timurdur, bjkye bile leş oyuncuya 30 verdirmek zorunda bıraktı

Bu yeni transfer kim?
G_7Qza7XwAE0xx-

Lookman a pek takılmıyorum ben. Lang daha fazla katkı yapacak gibi hissediyorum. Kızdığım nokta 17 gün sonra biz bu senenin şu ana kadarki en değerli maçına çıkacağız ve ortasahamız milföy hamuru gibi.
İnşallah lang konusunda da haklı çıkarsın, diğer hususta zaten haklısın ne yazık ki.

Langdan ümitliyim de aspirilla muhtemelen assuncao gibi çıkacak o fizikle bizim ligde iş yapma ihtimali düşük. Gene de denemekten zarar gelmez

Abi bende hep söylüyorum adımı okanin fedaisi yapacaklar yakında.

Para harcanıyor diyor FB rekor harcama yapıyor diyorlar.
Lig kek deniyor her hafta hakem hatası gündem dışı şey konuşuyoruz. Lafa gelince herkes bizim şampiyon olmamamiz için kasıyor baskı yapıyor ama Okan hoca şampiyon yapınca eee o kadar topçu aldık tabi yapacak deniyor

Fener hakemlerle yarışta tutuluyor yoksa coktan kopardı diyen biri var forumda.

Aynı kişi İsmail kartal bile 99 puan aldi bu ligde dedi

Bu kdr harcamaya fener niye sampiyon olamıyor diye sordugunda cunku onlar loser diyorlar.

Şaka dğl bunlar gercek. İsim verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt