Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gram altın beklenenden fazla düştüğü için transferler iptal

Yönetimi baskı altına almak suretiyle yanlış hamleler yapmalarına sebep olmamak için GSC yönetimi adına ben ve @Recep Buruk herkesi sukunete davet ediyoruz.
Tagı organize edebilmek icin sabahtan beri calısıyoruz

korsan tag ile dursun özbege operasyon düzenleniyor

#TransferlerNerede dogru tagdır

menajer kucagına düşmeyin!!!!! uyanın galatasaray taraftarı bu paralar hepimizin!!

Sami haklı aslinda
Daha transfer donemi btmedi bu işler genelde aksam pazarında belli olur demek istiyor

Her transfer dönemimde mıy mıy mıy edersen, abuk subuk açıklamalar yaparsan, sürekli yalan konuşursan,hiç bir oyuncu ve kulübü ikna edemezsen, berbat ötesi bir transfer komiten varsa, hiç ama hiççççç bir planın olmazsa düşersin menejer kucağına, tag da yaptırırlar istifa diye de bağırtırlar. Yerden göğe kadar taraftar haklı kardeşim. Paramız yok demesinler koltuk aşığıyız, seçim şçin bi kere takımı sattık yine satacaz desinler. Ama yemezzzz o koltukta oturtmayız.
Oturtursun. Taraftarı takan yok, önemli olan divan ve lisedir.

Tagı organize edebilmek icin sabahtan beri calısıyoruz

korsan tag ile dursun özbege operasyon düzenleniyor

#TransferlerNerede dogru tagdır

menajer kucagına düşmeyin!!!!! uyanın galatasaray taraftarı bu paralar hepimizin!!
Hemen şimdi futbolu bilen bir sportif direktör

28 Ocak a kadar alamayacağımız kulübünün o tarihe kadar bırakmayacağı oyuncuya noldu ?
😁

Nijerya'nın Atatürk'üne sırt dönmüş Buchi. Vahdettin tarafına geçmiş

buchi fbyi daha çok benimseyecek

bu işin sonu osi zu fb

Bana olumsuz diyorsunuz uA, sebo frlan ayni kafadalar benim gibi

Allah aşkına bana 1 tane adam mantıklı bir şekilde açıklasın şu 2 konuyu:

1) Biz bu Berkan'ı niye yangından mal kaçırır gibi bedava yolladık?

2) Son oynadığında maçın ortasında oyuna girip ikinci devre başlayınca oyundan alınacak kadar kötü birisi olan Yusuf'u niye hala göndermiyoruz? Hatta, elimizde bütün kanat ve orta sahalar sakat/cezalı olsa Okan bunu o durumda bile oynatır mı? Bu sorunun cevabı hayır ise 2. maddeyi tekrar soruyorum şimdi. Evet.

Bu takımdaki saçmalıklar silsilesi bitmiyor arkadaş bitmiyor...

Yönetimi baskı altına almak suretiyle yanlış hamleler yapmalarına sebep olmamak için GSC yönetimi adına ben ve @Recep Buruk herkesi sukunete davet ediyoruz.
Gerçekten baskılandıklarını mu düşünüyorsunuz? Adamlar takmıyor bile, yoksa daha transfer süreci başlar başlamaz hazırlıklı olup alırlardı alacaklarını. Adamlar oturmuş viskilerini yudumlayıp kahkaha ile sosyal medyayı tiye alıyorlardır şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt