Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hissediyorum Hüsnü heis dayanamayıp sövüp mıhlandıktan sonra haberler akmaya baslayacak :asd:

Pp den kaybediyorsun
Kerem Uygun: “Desene ppden kaybettik ajaja”

IMG_0017.webp

Burada beğenilmeyen Fırat Tezi de Nottingham Forest yolcusuymuş.

O eliti kendi gtünden uydurarak mı söylüyor? Başkanı ona bunu vaad etmese o kendi kendine mi söyleyecek? Valla senin kafa bu işlerde yeterli değil... Sen bir yerde çalışıyor musun çok merak ediyorum? Patronun sana şöyle olacak falan demeden sen insanlara biz bunu yapacağız şunu edeceğiz diyebilir misin? Kendi kendine vaatte bulunabilir misin?

Sana işleyişi de anlatmayayım şimdi okan liste verir sıra ile yönetim başlar sıradan temaslara kaçıncı sıradakine denk gelirse alır getirir. Hiçbirini alamadı mı bir tane alır getirir. Biz bunu alabiliyoruz onayın var mı der? O da 1 0 dan büyüktür madem öyle alın getirin der. Ya da onu alacağınıza hiç almayım ben bir şekilde bu kadro ile devam ederim der. Sen kalkıp da patronunu bunu böyle yapacaksın lan diyemezsin...

Eliti yönetim dedi dedin,okan demişti diyince de kendi kafasına göre mi söyledi yönetim vaad etmiştir diyosun bi karar ver

Fofana veratti gravenberch peşinde koşup son gün ndombele faciasını cart curt geçiyorum, daha bu yaz donnarummayı beklemek istedi adam cityi tercih edince de göt gibi kaldık uğurcana el mahkum 30 verdik,bak hep aynı boku yiyoruz

Şimdi normal bir insan ne yapar,bundan bi ders çıkartır

Peki şu an ne yaşıyoruz,fabyan ruiz belki gelir diye bekliyoruz,papgey için villarealin inadı belki son gün kırılır diye umut ediyoruz,peki noluyo sen bunları beklerken alabileceklerin ise başka yerlere transfer oluyor,fabyanla gueye de gelmeyince e alabileceklerin de gitti ya bak yine yana yakıla alakalı alakasız herkese teklif yapmaya başlıyosun,yönetim yüzünden değil okan yüzünden yaşıyorsun,kendi diyor alıyosak en kalitelisini alalım o yüzden bekliyoruz diye (canından çok sevdiğin hocana YALANCI demezsin herhalde)

Okan daha bu yaz bile orta saha aldırmıyodu,llkay maaşı indirdi de kendi kendini getirdi

Sen ise sanki bunu da yönetim yapmış gibi lanse etmeye kalkıyorsun ortayı yine boş bıraktılar diyerek ,okan 35e singo da singo diyeceğine o 35e 1 sağbek 2 os 1 de kanat aldırsaydı da kaan berkan yusufa talim olmasaydın koca devre

Senin bunu yine anlayacağını sanmıyorum ama gördüğün gibi yine yazdım,peki niye yazdım biliyomusun belki köşeye sıkıştığını farkedersin de artık belki dank eder diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt