Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortam yumuşasın diye komik postlar atıyorum, tık yok.

Verdikleri söze göre ederson gibi elit oyuncu getirecektiler ama cogu taraftar onun bile pesinde degil. 2 tane gelecek vaadeden oyuncu getirsinler fransadan yine cogu kisi ok olur. Zaten lemina torreira var onlarin yaninda piserler. Ama onu bile beceremiyorlar.

Bana olumsuz diyorsunuz uA, sebo frlan ayni kafadalar benim gibi
Onun sebebi burada gizli. Attığım kişi UA'ya yakın kişi. Bu arada bahsettiği fiyatta yalan 1000 euro idi ve sadece maç bileti değil uçak, konaklama, rehber, ulaşımı vb. kapsayan komple bir paket aslında bahsettiği. Yine bu arada hala GSTatil dışında da alabiliyorsun bilet. UA'nın yönetime ters gitmeye başlamasının sebebi GSTatil uygulamasıdır.

bu arada geçen x de gördüm

bjk ile birşekil ilişkisi olmuş herkes bizde başarılı olmuş
ft dahil çocukken bjkliymiş
uğurlu gelmişler bize

fb ile alakalı kimsede başarılı olamamış
uğursuz gelmişler
images-9.webp

Şu ana kadar alınan isimler Yunus, barış küsmesin mümkün oldukça 11 oynasın isimleri , kabul edelim öncelikle. Takımın net gol sorunu varken daha net bir 10 numara lazım iken asprilla gibi kapalı kutu niye alındı ? Yunus küsmesin diye. Orta saha hamlesi de torrea küsmesin hamlesi olur. A klas oyuncuya gitmedik, a klas potansiyelli gence gitmedik. Fener lookman ve kante işini yaparsa kadro olarak net öne geçer.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt