Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgahandan daha iyi bir duyumcu buldum galiba
tolgahandan önce girmiş lang ve asprilla haberini

şimdilik takip edeceğim ama yaymayacağım hesabı
bokunu çıkarıyorsunuz
ben yazacağım buraya

ilk haberi vereyim bakalım tutturacakmı

arabistandan icardiye senelik 15 milyonluk teklif gelmiş
bizede 5 teklif etmişler
icardi karar verecekmiş bizimkiler dünden razıymış

Hmm. Bir süredir takımdan bir ayrılık haberi çıkıyordu, belki de budur.

Nkunku senelerdir bitik ötesi durumda. İsteyen arkadaşlar hangi veri ile istiyor ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bize güclendirilmis okan buruk modelinden lazim

Amma fener konusup lookman haberleri dolmus konu yav...

bir anda ederson'u biz alıveriyormuşuz, o yüzden atalanta fb'ye biz bu dönemlik bir oyuncu daha satmak istemiyoruz teşekkürler diyormuş, kante arap çocuklar gitme diye ayaklarına dolanınca dayanamayıp sözleşme uzatıyormuş, sıdık-i şerif 25'e gelip samatta gibi bir şey çıkıyormuş...
Renktas telif hakkı sebebi için, forumda karikatür paylaşımı yasaktır. Buna dikkat edelim

Skandal bir yönetim, Skandal. Takımın orta saha direnci patates oldu 2 aydır. Hala takviye yok , sayısal anlamda da ciddi eksik bölge. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Sakın 5i demeyin. Avrupa da 2sinde kapanıyor transfer, 2sinden sonra kimse topçu vermez bize, daha önce çok yaşadık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem para harcamıcaksın neden gittin ruiz’e ederson’a fofana’ya vs. Bu adamlar 10–15 lik adamlar mı? Kaç sanıyordun sen?

Neden İtalya turuna çıktın davul zurna. Havaalanında foto çektirmeler sanki mossad ajanı

Neden okan buruk daha önce yönetimi yalamaktan hiç pişman olmamış gibi çıktı (demek ki olmamış hakkaten) parasına puluna bakmıcaz basıp alcaz en iyisini dedi

Neden 28 ine geldik geçtik ve hâlâ transfer stratejisi belli değil bırak isimleri

Bunların hepsini siz yaptınız biz bişi yapmadık. Siz konuştunuz siz gittiniz siz söz verdiniz

Susaydınız bari rezil olmayaydınız
Bunlar yeteneksiz mi, yalanci mi, kotu niyetli mi anlayamadim. Gerci hepsi bir arada da olabilir.

Günaydın büyük Galatasaray taraftarı. Dursun ve simitçiye günaydın yok

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18133.jpg

Seçim döneni olan 2024 yılıdaki transferler şunlardı.
Galatasaray'ın 2023-2024 sezonu devre arası (kış) transfer dönemi, özellikle Sacha Boey'in rekor satışı ve kadro yapılanmasındaki değişimlerle dikkat çekmiştir. 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te sona eren bu dönemde gerçekleşen transferler aşağıdadır:

Gelenler (Transferler)​

• Derrick Köhn: Hannover 96'dan bonservisiyle transfer edildi (Sol Bek).
  • Serge Aurier: Nottingham Forest'tan transfer edildi (Sağ Bek).
  • Carlos Vinícius: Fulham'dan sezon sonuna kadar kiralandı (Forvet).
  • Berkan Kutlu: Genoa'daki kiralık sözleşmesi sonlandırılarak takıma geri döndü (Orta Saha).
Hani ona göre yalanlara meze olmayın
Arada kaynadı şunu tekrar alıntılayayım da beklentinizi ona göre ayarlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt