Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler valla benim de beklentim vardı ama bu saatten sonra iyi bir ismin gelmesi için mucize lazım, saçma sapan birini getirecekler %90 falan

Dursun transfer edebileceğimiz isimlerin alayını bütçe yüzünden veto ediyor işte çok basit

Fener şu an 30 40 saçıyor parayı şampiyonluk için

Dursun ise bizim sene başında harcadığınız yeterli diyor

Beyler valla benim de beklentim vardı ama bu saatten sonra iyi bir ismin gelmesi için mucize lazım, saçma sapan birini getirecekler %90 falan

Dursun transfer edebileceğimiz isimlerin alayını bütçe yüzünden veto ediyor işte çok basit
Olayın böyle olacağı da belliydi. Boey dönemi gibi ayni. Başkan da aynı td de zaten. Alabilirlerse kiralık biri gelecek

Aga forumun genelinin şikayetçi olduğu konu hucum organizasyonlarımızın zayıf olması, nispeten koşan ve kapanan takımlara karşı etkisiz olup kilitli kalmamız. Hücum hattında Osimhen/Icardi/Sane/Yunus/Bay ve Ilkay var eğer bu ekiple kilit açamıyorsak futbolcu transferi yapmayalım Çilingiri değiştirelim. Dukkan sahibi Tursun ile beraber

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetime demek istedigim
1000213861.webp

singoya güvenip sağ bek alınmazsa yandık gitti sallai ile bir yere kadar ,
Sağbek
Stoper
Orta saha
10 numara

Şimdi gerçekleri bir konuşalım
Yunus 2.lige gönderdiğimiz bir adam hala aynı Yunus yani beğenilmeyip 2. Lige gönderildi ve orda beğenilip satın alınmadı geri gönderdiler
Barış yeterli görülmeyip sağ sol bek oynatıldı forvette yedekleme yaptı
İlkay yaşlı koşamıyor mücadele edemiyor sadece City nin taktiğini biliyor ve ona göre oynayabiliyor
İcardi bitiklerde
Baktığımızda ofansta elimizde gerçekte sadece 2 oyuncu var CL seviyesinde bize yardımcı olabilecek
Osimhen ve Sane
Eksiklerimiz maalesef çok
Kendimizi kandırdık bazı şeylere inandık ama maalesef ciddi rakiplerle oynayınca acı gerçekler su yüzüne çıkıyor
Yunus Barış İlkay Sara ilk 11 oyuncuları ama bizi ancak Türkiye de idare edebilirler
CL oyuncuları değil bunlar
Boey Gedson ve sneijder/mertens tarzı 10 numara kesinlikle bu kalitede 3 oyuncu en azından ilk 11 e girmeli
Yoksa boşuna hayal kurmanın manası yok

Valla ruiz haberleri yazip millet gaza geldi - sure kazandilar
Cl maclari bitsin dendi- acaba hangi takimdan kim dedik - zaman kazandilar
Hic bir seye bakmadan dendi- beklenti buyudu
Trabzon oluai atildi ortaya - 1 hafta bunla ugrastik
Cl lig bitti, playoff rakibin belli oldu - ????

"Buze guvensinler" vs ile bir yandan secim var vermeyelim bu kadar para derken transferin bu zamanlarinda kazik yiyecegimizi yeni mi anladilar

Boyle planlama olmaz.
Ne yapacaklar " al hoca bunu alabildik , ona gore oynat bir seyler" mi olacak.

Bu kadar lig odakli ve bulundugu konumun degerini bilmeyen yonetim olamaz ya. Gunun sonunda cunku ehh kem.kum elendik ama ilk 24 , sampiyonluk hedefindeyiz, cl ye direkt gitmek istiyoruz..

günaydın dostlar bugün kime aldık ?

Son 2 senedir devre arası dokunuşları yapamayarak göz göre göre bizi avrupadan eleten yönetim yine sınıfta kalmaya doğru ilerliyor Allah'tan geçen hafta fener puan kaybetti. Yoksa bu dökük futbol ile lig de tehlikeye girecek adamları durduk yere havaya sokuyoruz. En en en acilinden bir tane kapı gibi 6 numara tahtaya en başta yazılacak cinsten kuramız güzel önümüz açık TRANSFERLERNEREDE ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt