Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fırsat yazan indirim reklamlarına bile kusmuk atıyorum artık.
Bezdim Allah belamı versin bezdi bazı kelimelerden.

Hocam adam yiyen genç ok, ama bence orta sahaya başka birine gerek kalmaz, Yusuf'u da gönderirsek yanlışım yoksa geriye 1 yabancı hakkımız kalıyor, onu da muhakkak kaliteli ve mümkünse 1.92 94 civarı stopere kullanmalıyız. Kimse stoper konuşmuyor, stoper gelmezse turu unutun!
Stoperi almazlar çünkü okan buruk yedekliğe ses etmiyorlar diye kaan,arda gibi güvenip de oynatamayacağı adamları dümenden kadroda tuttuğu için bunları göndermemek adına stoper istemeyecektir.

Gidin bu cocukların hepsine teklif yapın

1000024448.webp

Sinan’ı 2010da blog dönemlerinden beri takip eder severim, onun da sıkça çok isabetsiz yorumları oluyor ama çalışıyor adam, bunu hissediyorsun, analiz yönünden de çok başarılı.

Has Hüs ne zaman izlesem çok kalitesiz.
Maçın geymçencırı Osimhen olur. (Hadi canım?)
:asd:

Stoperi almazlar çünkü okan buruk yedekliğe ses etmiyorlar diye kaan,arda gibi güvenip de oynatamayacağı adamları dümenden kadroda tuttuğu için bunları göndermemek adına stoper istemeyecektir.
Umarım dediğin gibi olmaz, yoksa haşırt the blackboard at the İtalian seaside, ben zaten yıllardır Türkiye ligini izlemiyorum,sadece takip ediyorum, tek isteğim Avrupa başarısı, Osimhen Icardi Sane gibi isimler gelmişken, birkaç ufak dokunuşla tarih yazabileceğimiz bir ortamda bu fırsat ta kaçarsa daha da Türk futbolu takip etmiycem, Avrupa da tuttuğum Liverpool Barcelona ve Kölnü izleyeceğim sadece.

Demek ki neymiş potansiyelli oyuncular bize gelmiyor olayı yalanmış. Sen oturduğun ofisten ona teklif buna teklif yapıp gelmesini beklersen tabi gelmez oyuncu. Sportif direktör ile ayağına gidip oyuncuya proje sunarsan her oyuncuyu ikna edersin önemli olan ikna becerin. Bizde bu işi yönetenin daha İngilizcesi yok.

Demek ki neymiş potansiyelli oyuncular bize gelmiyor olayı yalanmış. Sen oturduğun ofisten ona teklif buna teklif yapıp gelmesini beklersen tabi gelmez oyuncu. Sportif direktör ile ayağına gidip oyuncuya proje sunarsan her oyuncuyu ikna edersin önemli olan ikna becerin. Bizde bu işi yönetenin daha İngilizcesi yok.

bu transfer ifb nin ihtiyacını karşılamaz ama sportif direktör olayında haklısın dün bende yazdım. MAALESEF Dursun Özbek bu işe de karşı futbol aklına sportif direktöre yaklaşımı negatif adamın bambaşka bir cehalet evreninde yaşıyorlar hocasıyla ve yöneticileriyle beraber korkunç.

Nkunku gelse ligde osurtan 442 oynarsın dele dele rakip kalmaz ligde hani birkaç bir şey daha yazarım da ban yeme riskim var.
Clde de 4231 gibi çıkarsın 10da da oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt