Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi aynı haltı yiyerek her şeyin içine etmek için ya art niyetli ya da aptal olmak lazım. Aptal olduklarına dair inancım oldukça kuvvetli olmasına rağmen bu işin sonunda yine Trabzon'a 30-40 domalırlarsa art niyetli olduklarına da emin olacağım.

Gittiği hiçbir yerde oynamıyor, belki 5 yıl sonra iyi olacak diye şimd transfer yapılmaz
Geçen sene Leipzig’de düzenli oynadı, Marsilya ikili oynuyor, onlara uyan bir tarzı yok.

Atletico Gallagher’dan dahi istenilen verimi alamadı o da mı çöp oluyor.

Ezbere yorumlardan kaçınalım.

20 yaşında 120 maçı var adamın.

Biz niye hiç G.Amerika'dan topçu almıyoruz artık? Telles mi ne aldık en son Maicon u saymazsak

Geçen sene Leipzig’de düzenli oynadı, Marsilya ikili oynuyor, onlara uyan bir tarzı yok.

Atletico Gallagher’dan dahi istenilen verimi alamadı o da mı çöp oluyor.

Ezbere yorumlardan kaçınalım.

20 yaşında 120 maçı var adamın.
Bu kadar iyiyse kimseyi bu kadar kolay bırakmazlar atletico leipzig marsilya herkes salıyor

Aga oyuncu çöp demeyelim de, sana uygun bi elemansa 5/10'luk adamı bile 8/10 gibi gösterirsin.

Bana göre Boey asla Bayern seviyesi bir bek değil. Ama Okan hocanın sığırpressindeki bek anlayışı Boey'e o kadar uygundu ki, oyuncunun Bayern'e kadar gitmesini sağladı. Başka hocanın elinde kariyeri çok daha ortalama kalabilirdi.

Oyuncunun sadece geçmişte ne yaptığına veya ne yapamadığına değil de, bunu hangi şartlarda yapmış hangi şartlarda yapamamış, buna da bakmak gerekli.

Beyler Hatipson bana ulaştı

Beni istiyorlar orta sahaya

Ben Galatasaray'ımıza transfer olmaya gidiyorum eyv

vermerenin highlight videolarında bile kaybettiği topları geri alması falan var belli ki batı avrupalı loric cana çocuk

Herkez yazmış.
Nkunku + 6 numara en iyi kötünün iyisi senaryosu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt