Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şu an Galatasaray medyasındaki isimlerin geneli Okan hocayı desteklediği için bence bu isimleri sevmiyor veya çok ağır eleştiriyorsunuz.

Bu gözler Fatih hocaya Rumen topçu aldırıyor diye komisyoncu diyeni gördü bu forumda. Şimdi hepsi gelsin etsin diye editler yapıyor.

Okan buruk eleştirilen yanları elbet var ama makus talihimiz Fb deplasmanlarindan çıkamayan sezonlarda dönünce yine aynı kişiler edit yapacak nasıl cakiyordun kadikoyde geri gel diye.

İnanılmaz bir ırkçılık hakim taraftarda. Hatta arttırıyorum aynı kadrolarla aynı dereceler alınsın Fatih Terim'in kabadayı hali yüzünden daha az eleştiri alır. Ama Okan ufak tefek diye gelen vuruyor giden vuruyor
Bizim taraftar yerli sevmiyo malesef derwal zamanini hatirlamiyom ama suanda alinan samliyonluklarin cigunu 2 tane yerli td ile kazanmisin belki bu 2 adami cikarsan listeden fbnin altina duseceksin

Serdar Kelleci iyi adamdı noldu buna bi anda

Herhalde yanlış ifade etti kendisini diye umuyorum

Burda bizim begenmedigimiz timber çöp kronik çektiğimiz adam Marsilya ya 5 milyona gitti. Şimdi Marsilyanin begenmedigi adamı biz almaya çalışıyoruz. Ama demiştik zamanında timberı bile ararız her sene aynı senaryo bir sürü fırsat fırsatların kucumsenmesi son günler çöplerin bize çakılması

En beceriksiz, en bilgisiz adam bile gider bir menajerden birini alirdi. Cuesta misali. Bunlar ya kendi aralarinda kavgali ya da taraftar korkusundan panikliyorlar.

Beyler bu arada yönetime olan kızgınlığımızdan kendi topçularımıza da yüklenmeye başladık

Bu kadar şımarıklık ve nankörlük yapmayalım

Kendime de kızdım şu an,

Torreira, Apokerim o şu bu

Bunlar 3 senedir gıkı çıkmadan takımı sırtlayan oyuncular

Bu takım 3 yıldır şampiyon olurken sürekli Osimhen yoktu, sürekli Sane de yoktu. Hatta sürekli İcardi de yoktu malum. Ama bunlar hep vardı.

Bu isimlerin değerini de anca gittiklerinde anlarız, anlarsınız.
Melo aradiklari gibi toreyra ariycaklar ama bulamiycaz

Ula önerdiğiniz isimlerin alayını FM'de editörde takıma transfer edip denedim, 2-3 tanesi hariç hiçbir katkı vermedi çöp alayı

Siz scouting yapmayınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kelleci istiyorki japonya 2.liginden topçu bulup oynatalım

En beceriksiz, en bilgisiz adam bile gider bir menajerden birini alirdi. Cuesta misali. Bunlar ya kendi aralarinda kavgali ya da taraftar korkusundan panikliyorlar.
Yav Arif cuesta teklifini görünce genk 1 saatte paketlemistir adamı. Bizimkiler culsuz pazarlığı yapıyor.

Misal senin elinde 5m var. Gidip 10m luk ev alabilir misin? Bizimki gidiyor geziyor konuşuyor pazarlığa girişiyor pahalıymış diyor kalkıyor. Ee kardeşim niye boşuna vakit harcadın.

Aynı zamanda şöyle de yapıyorlar. Misal sen bir malın değerine 5 dedin. Tamam diyorlar sonra bir daha arayıp ya biz konuştuk Max 4 veririz işinize gelirse ayağı çekiyorlar. Adamlar da tabiri caizse kapı dışarı yapıyor ulan neden 5e tamam dedim o zaman diye

lookman 28 yaşında kariyer sözleşmesini yapma peşinde 10 milyondan 4 seneyi kopartır.

timber 24 yaşında süper lig için yüksek maaş da ikna etmeyebilir 5-6 gibi, kaldı ki marsilya'da da öyle az maaş almayacaktır.

muhtemelen 3 takım da yoklamıştır timber'ı bu arada bizim ligden.
3 milyon imza parası 2 milyon da maaşı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt