Sümer Muhsin
Parçalı Üye
Mehmet özbek mi güzellenir gram anlamıyor bu futboldan kafaya bak
mehmet ozbek futbolda kendine bu kadar guveniyorsa golge sportif direktor gibi takilmak yerine futbol akli ben olacagim desin biz de gorelim
Mehmet özbek mi güzellenir gram anlamıyor bu futboldan kafaya bak
Ben de beğenmedim ( videodan )O herif de iyi değil, sözlükle eski yazılanlar var herkes laf etmiş
Bizim taraftar yerli sevmiyo malesef derwal zamanini hatirlamiyom ama suanda alinan samliyonluklarin cigunu 2 tane yerli td ile kazanmisin belki bu 2 adami cikarsan listeden fbnin altina duseceksinBu gözler Fatih hocaya Rumen topçu aldırıyor diye komisyoncu diyeni gördü bu forumda. Şimdi hepsi gelsin etsin diye editler yapıyor.
Okan buruk eleştirilen yanları elbet var ama makus talihimiz Fb deplasmanlarindan çıkamayan sezonlarda dönünce yine aynı kişiler edit yapacak nasıl cakiyordun kadikoyde geri gel diye.
İnanılmaz bir ırkçılık hakim taraftarda. Hatta arttırıyorum aynı kadrolarla aynı dereceler alınsın Fatih Terim'in kabadayı hali yüzünden daha az eleştiri alır. Ama Okan ufak tefek diye gelen vuruyor giden vuruyor
Noldu?Abooo kelleciye bak ahahahag
Az yukardaki videoNoldu?
Mayıs ayı hariç Galatasaraylı olmak yaşlandırıyor...Izdırab koduğumun dönemi bu heriflerle
Melo aradiklari gibi toreyra ariycaklar ama bulamiycazBeyler bu arada yönetime olan kızgınlığımızdan kendi topçularımıza da yüklenmeye başladık
Bu kadar şımarıklık ve nankörlük yapmayalım
Kendime de kızdım şu an,
Torreira, Apokerim o şu bu
Bunlar 3 senedir gıkı çıkmadan takımı sırtlayan oyuncular
Bu takım 3 yıldır şampiyon olurken sürekli Osimhen yoktu, sürekli Sane de yoktu. Hatta sürekli İcardi de yoktu malum. Ama bunlar hep vardı.
Bu isimlerin değerini de anca gittiklerinde anlarız, anlarsınız.
2 senede 12.000 küsür mesaj ne yazdın Nedim abi?Bu arada şu an Galatasaray medyasındaki isimlerin geneli Okan hocayı desteklediği için bence bu isimleri sevmiyor veya çok ağır eleştiriyorsunuz.
Yav Arif cuesta teklifini görünce genk 1 saatte paketlemistir adamı. Bizimkiler culsuz pazarlığı yapıyor.En beceriksiz, en bilgisiz adam bile gider bir menajerden birini alirdi. Cuesta misali. Bunlar ya kendi aralarinda kavgali ya da taraftar korkusundan panikliyorlar.
Masum gelmedi hiç bu güzelleme tamamen GS'de görev alayım güzellemesi gibi geldi bana. Zira yoksa neden böyle bir saçmalık övülsün.Mehmet özbek mi güzellenir gram anlamıyor bu futboldan kafaya bak
3 milyon imza parası 2 milyon da maaşı var.lookman 28 yaşında kariyer sözleşmesini yapma peşinde 10 milyondan 4 seneyi kopartır.
timber 24 yaşında süper lig için yüksek maaş da ikna etmeyebilir 5-6 gibi, kaldı ki marsilya'da da öyle az maaş almayacaktır.
muhtemelen 3 takım da yoklamıştır timber'ı bu arada bizim ligden.