Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya parasıyla Osimhen alınca bi tarafı kalkıp topçu beğenmeyen Gala taraftarı gerçeklerle yüzleşti iyi oldu.
Galatasaray taraftarının hiçbir yeri kalkamadı 2 tane marcao luyindama gibi toplam 15m euro adam alsalar 2. Ligden olsalar bile bunlara biz güveniyoruz izledik deseler, Galatasaray taraftarı şuan mutluydu

Singo transferi çok kötü oldu her açıdan, o adam exceptional bir performans sergileyip düzenli oynasa kimse o tarz bedellere laf edemezdi, takımı yükseltecek gözüyle bakarlardı.

singo ii oyuncu ya hu, süper maçları var monacoda istikrarlı şekilde

sakatlığı geçince katkı yapar takıma

Dün de yazdim hala ayni fikirdeyim

Bir oyuncu her sezon atletico ile cl de oynamak yerine feneri tercih ediyorsa gerizekalidir

Israrla fenere gitmek istiyor para icin

Böyle bir mentalite ile zaten performans da veremez

Fener iyi yırttı göztepe maçından

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel atleti bekle yükseltecegiz demis

Atm de julian alvarez bile net 8 milyon alıyor, lookmana 5 milyondan fazla hayatta vermezler

isminin başharfinden en iyi oyuncu bulan kazanır

Hernan Crespo

Singo transferi çok kötü oldu her açıdan, o adam exceptional bir performans sergileyip düzenli oynasa kimse o tarz bedellere laf edemezdi, takımı yükseltecek gözüyle bakarlardı.
Transfer ediliş amacı iki bölgede oynaması olan, büyük takım tecrübesi olmayan, kendini henüz tam kanıtlamamış adama o parayı verirlerken düşüneceklerdi. Biz ne ara bu paraları verecek hale geldik demedi o zaman biç bir tanesi ki üstüne gidip kaleci için de sıktılar aynı meblayı.

singo ii oyuncu ya hu, süper maçları var monacoda istikrarlı şekilde

sakatlığı geçince katkı yapar takıma
Ondan bahsetmiyorum, düzenli tüm maçlarda oynasa ve fark yaratsa, bu parayı verdik ama hakkını da aldık derlerdi. Şimdi o gözle bakmıyor kimse bir de Inter muhabbetleri falan kesin arkada bir haltlar döndü, Dursun zamanında Zaha, Ziyech transferlerine laf edilince de benzer yaklaşımla devre arası adam aldırmamıştı Boey'in astronomik satışına rağmen.

Yarin bir de ters skor olussun bakin stada gelebiliyor mu yönetim bi daha

Yükseltecekler sanırım. Al Hilal'den Marcos Leonardo'yu istiyorlardı bir de sanırım onunla da görüştükten ve onun da maliyeti yüksek olunca tekrar teklif yapmışlar Atalanta'ya.
Bu Wesley düzenli oynamıyor muydu nasıl 12 opsiyona bıraktılar Sociedad'a

Para yoksa bu Oulai görüşmesi neydi, 25-30 milyon euro verecektik. Trabzon olunca taksit vs olduğu için mi?

Oblak 5.5, akvarez 3.5 okudum bir yerde

Yarısı vergi düş net rakamlar bunlar
175ed21e426e3d43e0bf6e114aa2c262.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt