Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla keşke onyedikayı alsaydık ama bunlar onu bile cidden istememiştir

Yalakalarına 13e bitecek durumda diye haber yaptırdılar ama yalan dolandı kesin, zamanında jelerte 10 teklif var ama gs bırakmıyor dedirtmeleri gibi

Yemin ederim şu hinliklere kafanız bastığı kadar kulüp için çalışsanız kusursuz bi kadromuz vardı şimdi
Tam bu yüzden senede en azından 40-50 maça çıkıyor diye okaydim ben Onyedika’ya sonra Ruiz falan ismi geçince bir acaba dedim, hadi olmaz da Ruiz, Ederson, Lang üçlüsünü alsak mesela takım ciddi yükselirdi, çeyrek final falan konuşulurdu bence hatta.

Ee bu seviyelere çıkamıyorsak alabildiğimiz düzenli oynayan birini 10-20 bandına alıp geçmek lazımdı çoktan.

bu fotosu bile olmayan genç takip edilen biri mi yoksa zamanında skills videosu yapıp biosuna linkini ekleyen robson reis gibi biri mi

G--AQ-KXwAEyDIH.webp

onyedika neden milli takımda ndidinin arkasında kaldı yav

şu videoda onyedika ihtiyaç olan bir profil gibi duruyor

ama milli takımdaki durumu da soru işareti

Sinagoga herkez neden öldü gözüyle bakıyor yav adamın geçmişinde ağır bir sakatlığı yok bildiğim kadarıyla ve yaşı gençte ben çok iyi bir performansla döneceğini düşünüyorum futbola aç herif

bize orta sahada cityden yediğimiz ikinci golde dokunun koşuna yanıt verecek ilkay gibi gidemeyip eliyle işaret etmeyecek dinamiklikte ve uyanıklıkta birine ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt