Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.041
- 12.281
- 1.823
Okan’ın 28 ini bekliyoruz maliyetten kaçınmayacağız, Dursunun sıradan değil elit transfer, kavukçunun herkes bize gelmek için haber yolluyor dediği oyuncu NHAGA mıymış ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bu yüzden senede en azından 40-50 maça çıkıyor diye okaydim ben Onyedika’ya sonra Ruiz falan ismi geçince bir acaba dedim, hadi olmaz da Ruiz, Ederson, Lang üçlüsünü alsak mesela takım ciddi yükselirdi, çeyrek final falan konuşulurdu bence hatta.Valla keşke onyedikayı alsaydık ama bunlar onu bile cidden istememiştir
Yalakalarına 13e bitecek durumda diye haber yaptırdılar ama yalan dolandı kesin, zamanında jelerte 10 teklif var ama gs bırakmıyor dedirtmeleri gibi
Yemin ederim şu hinliklere kafanız bastığı kadar kulüp için çalışsanız kusursuz bi kadromuz vardı şimdi
Dribbling'in tanımı da önemli gerçi.oulayinin de öyle matah bir driblingi yok
çünkü o bacak boyuyla uzaması çok kolay değil
Dribbling'in tanımı da önemli gerçi.
Bu ismi ilk Ts sayfalarında gördüm. Oulai giderse yerine alacaklar diye. Onun dışında hiç bir bilgim yok.bu fotosu bile olmayan genç takip edilen biri mi yoksa zamanında skills videosu yapıp biosuna linkini ekleyen robson reis gibi biri mi
Ekli dosyayı görüntüle 313917
Ndidi papaz. Onyedika çömez.onyedika neden milli takımda ndidinin arkasında kaldı yav
Nijeryada abicilik varonyedika neden milli takımda ndidinin arkasında kaldı yav
Olaitan daha iyi benceGöztepe'de iyi olan Dennis miydi Olaitan mıydı?
Bizimkiler de oradan görüp bunlar iyi topçu buluyor diye ilgilenmiş olabilir o haldeBu ismi ilk Ts sayfalarında gördüm. Oulai giderse yerine alacaklar diye. Onun dışında hiç bir bilgim yok.