- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen, Icardi, Toreira sevmiyorsun. Tuttuğun bir takım var mı admirim?
Sinirlenme etliekmegimBu soktuğumun orta sahasını 2 senedir getireceksiniz
Yerlerine Aytaç Kara ile Samet Akaydın getiremez bu yönetimSezon sonuda sanchez ile torreirayı gonderecegiz
doymuşlara veda
osimhenı saneyi sarayı falan kim aldıYerlerine Aytaç Kara ile Samet Akaydın getiremez bu yönetim
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sessizce dönemin bitimini bekliyorlar mason reis.
Admirim miOsimhen, Icardi, Toreira sevmiyorsun. Tuttuğun bir takım var mı admirim?
Bunların hepsine evet, aksini ileri sürmüyorum. Ancak icardi kadar Okan ve ekibi de suçlu. Çalıştırmadılar; adam çalışmasa da oynayacağını biliyor. Hangi td bu kadar şişmiş oyuncuyu oynatır? Sadece bu değil ki, Kaan da var..bireysel calısmayı bıraktı vucudu iyi diye ilk geldiginde man city macındaki pozisyonu kaleye kadar sürerdi
Admin değil mi o?Admirim mi
bireysel calısmayı bıraktı vucudu iyi diye ilk geldiginde man city macındaki pozisyonu kaleye kadar sürerdi
osimhen afrika kupası muhabbetine kinliyim dostumBunların hepsine evet, aksini ileri sürmüyorum. Ancak icardi kadar Okan ve ekibi de suçlu. Çalıştırmadılar; adam çalışmasa da oynayacağını biliyor. Hangi td bu kadar şişmiş oyuncuyu oynatır? Sadece bu değil ki, Kaan da var..
Stadımızın mükemmel ambiansıosimhenı saneyi sarayı falan kim aldı
Mod kırmasıAdmin değil mi o?
yine alırız o zamanStadımızın mükemmel ambiansı
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesabinimi hacklediler reisOkanı da kovsunlar ciddiyim
Bu post ne