Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.194
- 23.701
- 2.393
60 milyonluk adamı öneriyorBu adam senin listen de nasil var olabiliyor yav ucuz değil o bakimdan soruyom

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 milyonluk adamı öneriyorBu adam senin listen de nasil var olabiliyor yav ucuz değil o bakimdan soruyom

Çok iyi kurgulanmış başarılı bir suikast yaptılar.Onu git çok beğendiğin Hacıosmanoğlu'na anlat, biz kupa almayalım diye Afrika kupası arasına koydu maçı.
Gitsin dedik ya ahbap@Uğur İz gel bugün senin bayramındır, vur patlasın çal oynasın
28 inden sonra transferler olacaktı bizim yönetim sözünün eri kaptanını rakibine veriyor büyük başkanım
Olaylar ciddiGitsin dedik ya ahbap
Ayrıca inanmıyom gideceğine
Fenerliler istiyordu. Şimdi biri yazdı da 60 milyonmuşBu adam senin listen de nasil var olabiliyor yav ucuz değil o bakimdan soruyom
dursun hayatta uzatmaz icardiyleBu işin sonunda 8 m eurodan 2 yıllık sözleşme yenilemesi gelir mi gelir
OB ölüp bitiyor ne olur uzatalım diyedursun hayatta uzatmaz icardiyle
dursunun bu yönünü seviyorum
Emrah'a yaptiramadim ama sana $500 hemen bugun recebi forumdan ilelebet atarsanOnu git çok beğendiğin Hacıosmanoğlu'na anlat, biz kupa almayalım diye Afrika kupası arasına koydu maçı.
Abovosimhende madde olmasa büyük ihtimal juveye o gidecekti
Boşluğumuz var diye biliyorum gökhan.Yabancı kontenjanından yerdi maalesef alınamazdı
Yok hocam obye sövücezJuve Icardi'yi eski formuna sokunca bizde oynamıyordu yaaa burayı sallamaz olmuştu diyeceğiz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok azEmrah'a yaptiramadim ama sana $500 hemen bugun recebi forumdan ilelebet atarsan