- 16 Haziran 2010
- 192.339
- 135.692
- 6.478
Biri fazlalik.Osimhen Boniface İcardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri fazlalik.Osimhen Boniface İcardi
Hiç sırası değil be Serhan bu sıcakta can sıkmayaSerhan Türk:”Barış için yakın zamanda hareketlilik bekliyorum.”
Ama bonifacein bize ilgisi var dönem sonu kiralik fırsatı olabilirBiri fazlalik.
Olabilir ama hem Osimhen hem Boniface mi olur bizde petrol kuyusu mu bulundu?Ama bonifacein bize ilgisi var dönem sonu kiralik fırsatı olabilir
Floryanın suyundan ziyade benzini diyebilir miyizOlabilir ama hem Osimhen hem Boniface mi olur bizde petrol kuyusu mu bulundu?
Osimhen gelirse baska pahali forvet imkansiz. Oyle bir para yok oyle bir kadro planlamasi da olmaz. Bu saydigin 3 forvetten iki tanesi yedekte beklemez. He cift forvet sistemine geri donersek bilemem.
Osimhen gelirse baska forvet beklemeyin.
Genc biri gelir 2003 luOlabilir ama hem Osimhen hem Boniface mi olur bizde petrol kuyusu mu bulundu?
Osimhen gelirse baska pahali forvet imkansiz. Oyle bir para yok oyle bir kadro planlamasi da olmaz. Bu saydigin 3 forvetten iki tanesi yedekte beklemez. He cift forvet sistemine geri donersek bilemem.
Osimhen gelirse baska forvet beklemeyin.
Lyon'u sen Eyupspor falan belledin galiba?Petrovic
Lyon Davinson Lyon Eren
Lemina Torreira
Sane Yunus BAY
Muani
Fransa'dan 4 topçu ile kapatalım. Lyon'a da düzgünce gidip bitirelim.
2 Lyon'u bilmiyorum ama herkes övdüğü için yazdım ( Kumbedi değil diğeri)
Bedava ver demedik. Usülce isteyeceğizLyon'u sen Eyupspor falan belledin galiba?
haklısınArkadaşlar haberlerin serhan turk rodop gibilerin diline düşmesi bile seviye düşüklüğü ve dönemin kısa özeti
Kimleri?Bedava ver demedik. Usülce isteyeceğiz