- 29 Ocak 2024
- 8.322
- 7.113
- 568
Gs Sözlükte melih adlı arkadaşın dediklerine bakın çabuk 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilkayin olmayacagi cok belliydi Fernandes Galatasarayin yeni Hagisive Sneijderi olur bundan eminimBruno da beklediğimiz performansı vermeyebilir bu iş tamamen aşının tutmasına bağlı dostum. Müthiş bir Gündoğan örneği var misal önümüzde. 40 verilir mi evet fazla ama potansiyel var mı var hem 10 numarayı hem solu yedekler mi yedekler. Benzer şekilde Lesley'de de bu paralar fazla bence. Birde madem fazla 40 o zaman bütçene uygun profile gitmemiz
Lazım uzadıkça uzuyor işler
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ikinci sakatlığında bitmişti zaten yine mi sakatlanmışsingo gitmiş
hayırlı olsun
ama sol bek kazımcanacil kaçın umut ışık bellinghamlı kadrolar yapmak üzre klavyeyi yağlamıştır şimdi

transfer oldu dostum yakında düşer medyayaikinci sakatlığında bitmişti zaten yine mi sakatlanmış
Tek adamla olacak iş değil. Rafa Silva çok iyiydi de ne oldu? Gelecek oyuncuların iyi olması yanında takımla iyi iletişimde olması da önemli... 10 numara için para harcanacağı garanti... okan hoca da her defasında bunu dile getiriyor. Öncelik yedek forvet ve forvet arkası bir oyuncu olacak. Ondan sonra geri kalan mevkilere gencolar alınacak... gençler için de opsiyonlu kiralık olması bence mantıklı... içlerinden ne çıkacağı belli değil... iyiyse alırsın bonservisini adapte olamazsa erkenden çıkarsın...renkdaşım valla Bruno'ya diyecek bir şeyim yok ama eminim ki boşta olan Brandt bile gelseydi 10 numaraya yine bu takıma bir şeyler katacaktı. O kadar ciddi bi oyun kurucu eksiğimiz var ki, Yusuf Yazıcı oynasa fayda sağlar o derece.
ya trossard o kadar beğendiğim ve geçen seneden beri yazdığım bir topçuydu ki, kargalara gitmesi bende acı olarak isot isotoğlu etkisi yarattı
kaynaksiz kesin ibare kullanmak yasaktransfer oldu dostum yakında düşer medyaya
Oyuncuyu sevsem de güvenilmez biri ahb.transfer oldu dostum yakında düşer medyaya
Tek adamla olacak iş değil. Rafa Silva çok iyiydi de ne oldu? Gelecek oyuncuların iyi olması yanında takımla iyi iletişimde olması da önemli... 10 numara için para harcanacağı garanti... okan hoca da her defasında bunu dile getiriyor. Öncelik yedek forvet ve forvet arkası bir oyuncu olacak. Ondan sonra geri kalan mevkilere gencolar alınacak... gençler için de opsiyonlu kiralık olması bence mantıklı... içlerinden ne çıkacağı belli değil... iyiyse alırsın bonservisini adapte olamazsa erkenden çıkarsın...
Agla ozaman jeke aldi diyeSon macta bizie show yapti be dokulmesi
hocaların hocası ünvanına sahip birisininAgla ozaman jeke aldi diye
Alamaz.insallahAgla ozaman jeke aldi diye