Leao bizim ligde takımlar geriye yaslanacağı için şampiyonluk hamlesi olur. Şampiyonlar liginde ise sol kanatta Barış oynamak şartıyla bu transfer düşünülebilir. Zira bu arkadaşta takım savunmasına katkı namına birşey yok.

4 yıl şampiyon olmuşssun takımın sahip olduğu bir oyun sistemi var elinde belki bir daha böyle bir oyuncu bulamayacağın bir osimhen hem de bu adam forvet bölgesinde bu şans muhtemelen bir daha gelmeyecek ve bir kaç bölgende sağlam yapman gereken eksik mevkileri tamamlamak ve alternatifli bir kadro kurmak ama ne yapıyorsun hiç birsey bunun adı ihanet başka bir şey değil…

Pahali transfer yapilacaksa o butcenin verilecegi son adamlardan biri Leao (varsayim) ortasaha derdin duruyorken

4 yıl şampiyon olmuşssun takımın sahip olduğu bir oyun sistemi var elinde belki bir daha böyle bir oyuncu bulamayacağın bir osimhen hem de bu adam forvet bölgesinde bu şans muhtemelen bir daha gelmeyecek ve bir kaç bölgende sağlam yapman gereken eksik mevkileri tamamlamak ve alternatifli bir kadro kurmak ama ne yapıyorsun hiç birsey bunun adı ihanet başka bir şey değil…
+elinde muazzam winner bir hoca var, feneri içeride dışarıda yeniyor, kırmadığı rekor kalmamış

Juventusta çok adam var Zhegrova acil alınmalı.

Leao'yu bu sene pek izlemedim de madem çok para dökeceğiz tavanı yüksek bir oyuncu alalım, Leao gününde olunca dünyanın en iyi sol kanadı olabilir muhtemelen.

Leao'yu bu sene pek izlemedim de madem çok para dökeceğiz tavanı yüksek bir oyuncu alalım, Leao gününde olunca dünyanın en iyi sol kanadı olabilir muhtemelen.
Canı isterse oynayan bir oyuncu topçuluğuna lafım yok da tribal bi arkadaş. Daha garanti gitmek lazım bence

Bakalım hangi yavşak muhabir, yabancı sayısında değişiklik bekleniyor yönetim önünü görmek için şimdilik belemeye geçti yalanını sıkacak.

Pedriyi istiyorum basın 200 m €

Dünya kupası bittiğine göre konumuza dönelim dursun transferler nerede.

Geri
Üst Alt