Bazı gerçekleri belirtelim

- Ne derseniz deyin yönetim istifa etmeyecek.
- Paramız var yok diye birşey yok, gelir takvimi ile hedeflenen transferlerin ödemeleri örtüşür mü var.
- Fenerle Tjk alıyorken biz nasıl alamıyoruz da boş laf, onların yöneticileri ceplerinden para sokuyor dolaşıma, bizde öyle birşey yok.

Sene boyu büyük başkan falan yazanlar da gelip burada ağlamasın.
Ek olarak benim anladigim Liseliler boyle kasa kolayligi yaparak one cikan karakterleri istemiyorlar. Benim kisisel gozlemim bu. Illaki Galatasaray’li zengin adamlar var ama fenerdeki gibi one cikani gormuyoruz. Erden Timur bu tanima uyan en son kisiydi ama onu da Liseli degil diye yediler.

Yok olması gerektiği için böyle bir düşünceye kapıldım..
Omurga falan değil..Sende zaten 10 no yok ya…Bunun dışında iki adamı değiştireceksin…
Şu leş ligde osimene çok bağlı bir takımız yaa..O zaman bırada ciddi eksikler olmuş oluyor.Performans düşüklüğü olabilir doymuşluk olabilir.Şampiyon olsanda bazı adamlardan gerekli performansı alamayabilirsin..Daha iyi seviyelere gelmek için İşte buralarda değişim yapman şart. .Şampiyon takımda olsan bazı bölgelerde değişim olabilir.
10 numara zaten lazim, onun disinda iyi bir kreatif 8 numarada lazim ama bunun icin kontenjan yok, mecbur Sara'nin satilmasini bekleyecegiz.

Ek olarak benim anladigim Liseliler boyle kasa kolayligi yaparak one cikan karakterleri istemiyorlar. Benim kisisel gozlemim bu. Illaki Galatasaray’li zengin adamlar var ama fenerdeki gibi one cikani gormuyoruz. Erden Timur bu tanima uyan en son kisiydi ama onu da Liseli degil diye yediler.
Valla Forbes 100e bakınca pek kimse yok.

Erden Timur, Ali Sabancı ve Enka tayfa vardı, onlar futbola uzak zaten.

Kıraç’ın evlatlık kızı var ama o da uzak gibi yönetime girmeye.

1 tane 10 numara ,1 tane genç forvet 1 tane genç kanat üzerine de yerli sol stoper vs ekleyebilirsek iyidir.

Kulubu yabanci bir yatirim firmasina veya milyarder bir is adamina satma sansi gelse kabul eder miydiniz? Amerika’da model zaten buna yakin PL’de genelde oyle. Sizce bu olsa birsey kaybeder miyiz?

Şu an geçen seneye göre eksiğimiz yedek santrafor ve yedek kanat. Önceki seneden eksiğimiz on numara ve 3. Stoper. Biz transfer yapmamalarına değil yeterli çaba harcamamalarına kızıyoruz. Ancak menajerlik şirketleriyle transfer yapma kabiliyetleri var. Muhtemelen 2-3 şirket dışında bizimle iş yapan da yok. O şirketlerde kim varsa alıp geçeceğiz muhtemelen. Çok da beklentiye girmemek lazım. Yine de biz yangınımızı kontrollü şekilde yaparız. Bu da taraftatın görevi. Biz baskı yapacağız. Onlar daha iyisini yapacak. Konu bu kadar basit. Onlar görevini bile isteye yapmazsa zaten malı genel kurulda ibra edilmeyip giderler. görevini yapmaya çalışıp beceremezlerse divanda dedelerden zılgıtı tribünde taraftarın protestosunu yerler. Olay bu.

Geri
Üst Alt