Juventus ve Liverpool deplasmanlarındaki rezaletin en büyük nedeni hocamızın sallai paşayı sağ bek oynatma sevdasıydı

alakasi yok zaten sallai liverpool depte sag bek bile oynamadi. juve’de oyundan ciktiginda dk60 skor 1-0 idi.

futbola bu kadar ilkel bir noktadan bakacaksak ben daha ilkel bir bilgi vereyim kenan yildiz gs eslesmesini 0 gol 0 asistle tamamladi.

Fener kimi alırsa alsın umrumda değil aziz her zaman böyleydi her sezon başı iyi transfer yapardı onun olduğu dönemlerde oyuncu bakımından genelde bizden iyi görünürdü kadroları çoğunlukla ama işin finalinde Mayıslar her zaman bizimdi gene farklı olmayacak

Aziz Yıldırım geldiğinden beri hem istedikleri oyuncuları aldılar hem de Tff'de 12+2'yi kabul ettirecek gibi duruyorlar. Bizim başkan oturup beklemekten baska bir sey yapmıyor. Gel de söylediği benzetmeye yanlış de şimdi. Tövbe est.

İkiside sallıyor leao yu bizde almayız fenerde almaz muhtemelen
Muhtemel bir Aston Villa olabilir orada. Garnacho'yu alacaklar deniyor gerçi ama bana da bir PL yapacak gibi geliyor Leao şahsen hatta Arsenal- Rashford haberi görmüştüm oradan sürpriz bir Leao- Arsenal'da çıkabilir belli olmaz.

..

Ekli dosyalar

• IMG_0137.webp
    IMG_0137.webp
    181,1 KB · Görüntüleme: 2
Geri
Üst Alt