Şimdi bayağı geriden geliyorum, gündem an itibariyle Fred, Merten'si araplara itelemek vs. imiş ama demeden edemeyeceğim, az uzun olacak k.bakmayın, içimde kalmasın;
10 senedir 1 tenekeyi zor görmüş onu da orta sıra takımlarla oynayarak kazanmış 1 kulübü, ocMarketteki değerlermiş, 2,3 ne olduğu belli youtube kanalının 5 yıldız kullanmasıymış, ya da ellerindeki satılık kalemlerin devamlı olumlu haber pompalamasıymış falan, bunlar ile ciddiye alamıyorum. Bunların kulüplerine bir yararı olmadığı gibi uzun vadede de taraftarını zehirlediği aşikar, zaten toksikliğin zirvesindeler artık, ciddiye alamadığım gibi burasında da değilim, gülüp geçiyoruz zaten hallerine.
Tek sıkıntım bu satılık, liyakatsız yayıncı ve gazeteciler olduğu sürece ,yabancı medyadaki ve futbol aklındaki değişmeyen ve değişmeyecek Türkiye'nin 1 numarası olma reputasyonumuz hariç, bu havayı kendi ülkemizde tam bir keyifle yaşayamıyor olmamız.
Taraflı, tarafsız herkes farkında ki, biz mutluyuz, fazlasını istiyoruz, bunun için çalışıyoruz, içeride ve dışarıda kazandıklarımız ile rakipsiziz, kimseyi de paçasından aşağı çekmeye çalışmıyoruz ki öyle bir rakibimiz zaten yok, kısaca Türkiye'nin en büyük futbol kulübüyüz.
Diğerleri de bunları görüyor, biliyor vs. ama iş konuşmaya gelince, bunları kabul ettiklerini söylemek yerine değişmeyen bir şuursuzluk ile siz şöylesiniz, biz böyle muhteşemiz, her şeye rağmen en büyüğüz falan anasını satayım kimse mangalda kül bırakmıyor. Tam bir toksisite çukuru içerisinde yaşıyorlar, bizi de oraya ellerinden geldiğince dahil etmeye çalışıyorlar, ne eksik ne fazla.
E tamam madem, aynen devam. Yöneticileri motivasyonlarını kulüplerini plan, projeler ile güçlendirmek yerine, tff'ye, mhk'ye adam sokmaya çalışarak harcamaya, taraftarı da tek büyüğün Galatasaray olduğu realitesini kabul edip, tam anlamı ile muhalefet olmak yerine bu satılık tayfanın lafları ile mastürbasyon yapmaya devam edebilir.
Geriye gitmeye gerek bile yok gündeme bakmak yeterli;
Ferdi 17m - Angelinho 12 o da kim, Erden Timur fetöcü - Ali son kale, Nelsson çöp - Szalai'ye her yerden teklif var, Ceko 38'lik ne vereceği belirsiz ama bak şl finali oynadı - Icardi Tr öncesi ne yapmış, vs. vs.
Lütfen aynen devam.
Her şey bu kadar aşikarken, mantık ile bakmak yerine hala bu kadar gerzekseniz başka da diyecek bir şey yok bu konu hakkında, hakediyorsunuz başınıza gelen her şeyi. Ver ordan bi buz parmak.